Αφήνω μόνο το κεντρικό κείμενο στο πρώτο μήνυμα για ευνόητους λόγους.
Printable View
Αφήνω μόνο το κεντρικό κείμενο στο πρώτο μήνυμα για ευνόητους λόγους.
Ο σκοπός δεν ήταν να καταλάβεις εσύ η εγώ ή ο keep_walking η η Θεοφανία. Ο καθένας ότι καταλαβαίνει το βασίζει σε όσα ξέρει. Και εγώ δεν έχω την τύφλα μου.Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Φέξε μου και γλίστρησα.Δεν κατάλαβα τίποτε.:P
Γιατι το λες αυτο? προσπαθησε να το ξαναδιαβασεις
Ψαράς είμαι μοναχά (ένα πράμα σαν τον Άγιο Πέτρο). Ψαράς (πλέον) καθώς στην έρευνα απέτυχα. Να δω που βρίσκομαι βασικά. Που έχει βγάλει ο δρόμος. Ποιοι είναι οι συνάνθρωποι μου. Μια στιγμή... Δύτης είμαι το βρήκα. Μερικές φορές δυσκολεύομαι να αναπνεύσω όταν αντικρίζω τους θησαυρούς των ναυαγίων!
Φιλε Leader , εγω ψαχνομουνα με αυτο το συναισθημα καταδιωξης (οχι βεβαια προσωπικης καταδιωξης αλλα γενικης συνωμοσιολογιας).
Μετα πεισθηκα απο το περιγυρο και τους γιατρους οτι ολα ειναι μια ιδεα μου...
Ωστοσο βλεπω οτι οι ιδεες μου ηταν πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Μαλιστα δεν ειναι false beliefs - ψευδεις πεποιθησεις και δεν ειναι συμπτωμα καποιας αρρωστειας. Οι ψυχιατροι μολις ακουσουν κατι παραξενο αμεσως το περιθωριοποιουν και το θεωρουν \"συμπτωμα\". Ετσι ομως μπορεις να καταντησεις τρελος ενω στην αρχη δεν ησουν..
Μαλιστα συνεβη κατι στο χωρο της εργασιας μου που εχει σχεση με παρακολουθηση και απλως επιβεβαιωσε τις αντιληψεις μου. Ξερανε τα παντα για μενα εκει που δουλευα και παρακολουθουσαν καποιες απο τις ενεργειες μου. Δε λεω περισσοτερα.. Ολα αυτα ειναι επιβεβαιωμενα και δεν ειναι συμπτωμα και ειμαι σιγουρος οτι συμβαινουν και σε πολλους αλλους.
Καθημερινα βλεπω οτι παρα πολλα απο αυτα που λενε ως \"συνωμοσιες\" ειναι αληθινα. Μαλιστα ειναι πολλα περισσοτερα
που δεν ξερουμε. Σαν να λες οτι ειναι \"συνωμοσια\" οτι τα φαγανε τα λεφτα του λαου οι πολιτικοι και ολα ειναι
αγνα και παρθενα στην πραγματικοτητα. Τωρα ψευδη ιδεα ειναι οτι τα φαγανε τα λεφτα του λαου οι πολιτικοι και οτι
ολοι αυτοι ειναι μασονοι ή οτι ολα ειναι αγνα και παρθενα.
Που να δειτε τι μηνυματα δειχνουν καθημερινα μεσω τηλεορασης και διαφημισεων οι μασονοι.
Αυτο ειναι κλασσικη ιδεα που αμα την πεις στον ψυχιατρο θα σε χαπακωσει. Ωστοσο ειναι μια αναδιαμφισβητητη αληθεια που αμα μιλησεις με καποιον που ξερει το επιβεβαιωνει..
Το θεμα οτι πολλους η ιδεα της συνωμοσιολογιας τους τρελαινει.
Οποτε και για αυτο το λογο δεν ασχολουμαι πλεον και συνιστω και το ιδιο σε εσας..
Maus,
Η θέση και η συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου στον κόσμο είναι διπαραγοντική. Ο σκύλος έχει άποψη για την γάτα και η γάτα για τον σκύλο. Δεν μπορεί να έχει η γάτα άποψη για την γάτα, ούτε ο σκύλος για τον σκύλο.
Η ιδέα της δημοσιολογίας τρελαίνει μερικούς, όπως λες. Άλλους όμως τους αφήνει παγερά αδιάφορους ή τους προκαλεί γέλιο. Ο τρόμος, γιατί περί τρόμου πρόκειται, δεν είναι κτήμα κανενός, ούτε έχει υλική υπόσταση αλλά κυβερνά τους πάντες. Είτε το δείχνουν στην συμπεριφορά τους, είτε δεν το δείχνουν, είτε τον διαχειρίζονται, είτε είναι εγκλωβισμένοι από αυτόν.
Οι άνθρωποι εν ολίγοις, μικροί, μεγάλοι και τρανοί έχουν δύο επιλογές. Είτε να δώσουν αγάπη και να βρουν νερό, είτε να απαιτήσουν νερό χωρίς να δώσουν αγάπη.
με αρεσε αυτο που ειπες..
Quote:
Originally posted by Leader
Οι άνθρωποι εν ολίγοις, μικροί, μεγάλοι και τρανοί έχουν δύο επιλογές. Είτε να δώσουν αγάπη και να βρουν νερό, είτε να απαιτήσουν νερό χωρίς να δώσουν αγάπη.
υπαρχει κι η περιπτωση να δωσουν αγαπη και να βρουν λιγο νερο η και καθολου