nopanic ευχαριστω για τα ενθαρυντικα σου λογια.η αληθεια ειναι οτι εχω δει οντως πολλες περιπτωσεις εδω και πολυ καιρο μεσα στο forum και καποιες φορες γελουσα απο χαρα που καποιος ειχε το ιδιο προβλημα με μενα,με ανακουφιζε εννοω δεν γελουσα με οτι ειχε παθει.ναι οι ουσιες κομμενες μαχαιρι σου λεω,αφου να φανταστεις τωρα ο ψυχιατρος μου λεει:πιες και ενα ποτακι να χαλαρωσεις.ειχα φτασει στο αλλο ακρο,ενταξει ενα δυο ποτηρακια κρασι ενα σαββατο θα τα πιω.ερωτηση:ειναι η μαστιγα του αιωνα οπως λενε πολλοι επιστημονες και ερευνες,ομως γιατι οι προηγουμενες γενιες δεν ειχαν τετοιου ειδους προβληματα?απο που πηγαζει ολο αυτο?απο το υπερβολικο αγχος και ρυθμων της εποχης?αυτο δεν μπορω να κατανοησω απολυτα και δεν βρισκω λυση.το τελευταιο διαστημα που νομιζω εχω σκληρυνση εχω και ζαλαδες και ενα παραξενο μουδιασμα κατω απο το ματι και λιγο στο ανω χειλος,αδυναμια στα ποδια και καψιμο η ειναι ωρες τα ποδια μου παγωμενα η δεν τα νιωθω σε καθημερινο επιπεδο και σε συνδιασμο με την μεση που με ενοχλει χωρις πονο εναμιση μηνα και βαλε ολο αυτο,βεβαια εχω ψαξει οτι υπαρχει στο ιντερνετ για τα παντα οτι αφορα ασθενειες και ισως να ειναι ο συνεχομενος πανικος μου ολο αυτο.ομως αφου δεν φαινεται με αξονικη παρα μονο με μαγνητικη,πως μπορει να ξερει ο γιατρος και να ειναι τοσο σιγουρος οτι δεν εχω σκληρυνση?ειχα παει και σε νευρολογο πριν τον ψυχιατρο και αυτος τα ιδια βλεποντας την αξονικη μου ειπε ολα καλα.εναμιση χρονο εχω φρικαρει σε τραγικο επιπεδο.λεω γιατι σε μενα?ποτε θα φυγει αν ειναι του μυαλου μου?διαβαζω και βιβλια θετικης σκεψης,ενταξει βοηθανε αλλα οχι απολυτα.ευχαριστω εκ των προτερων.