Quote:
θα προσπαθησω να σας κανω να καταλαβετε ποσο ασχημα εχω νιωσει εδω μεσα απο πολυ κξακους ανθρωπους οπως του συναφιου σας, ενωμενοι μονο στην κακια, ποτε στην ροδαλια. γι\'αυτο και εχουμε καταφερει να τα πουλησουμε ολα σε αυτη τη χωρα. γιατι η πλειοψηφια ειναι πουλημενοι και παρτακηδες οπως εσεις. ποτε δεν θα παραδεχθουν το λαθος της κακιας και της παρτακιας τους. παντα κριτες των αλλων, παντα φωτιες που θελουν να δημιουργουνε σταχτες. ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΡΕ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
προς
remedi
χεστηκα αν μου απαντησουν η οχι. στο λεω οσο πιο ξεκαθαρα γινεται. προσπαθησα να βοηθησω τον εαυτο μου και κανα δυο ακομα παιδια και δεν προκειται ποτε να δωσω λογαριασμο σε κανεναν για το τι κανω αφου δεν ενοχλω εγω αλλα ενοχλουμαι. εσεις δεν δειχνετε δειγμα ντροπης και ταπεινοτητας. μονο θαψιμο, κατηγοριες και αφεντιες αφου εχετε την ιδεα πως ολα τα καλα σκυλακια θελουν να πανε στον παραδεισο.
προς
αγια τριαδα και τον αλλο
οκ. αντε παντε τωρα να πιασετε κανα λαγο που σας ξεφυγε.
Πουλημενοι , παρτακηδες , κακοι , μας φτυνεις , χεστηκες , αντε να μαθουμε και την ταπεινοτητα οπως την διδασκεις....καταλαβαινεις το οξυμωρο?