Quote:
Originally posted by me_vs_myself
mystic τι ωραια που τα ειπες. ναι ακριβως αυτο ειναι θελω να ελεγχω αλλιως εχω την αισθηση οτι θα το χασω. δν μπορω χωρις τον ελεγχο. θελω να με ακουνε κ να με θελουνε κ να με φροντιζουνε εχω το ταλεντο να τους κανω να με βρισκουνε γοητευτικια γτ μετα αυτος πια δν ηθελε..........
οταν με χτυπαω η οταν με γδερνω απλα φευγει η θολουρα, ειναι σαν να επαναφερομαι με ηλεκτροσοκ. εχω μετα με καποια πληγουλα να ασχολουμαι!!!εχει πλακα!και θυμαμαι γιατι εχω την καθε γρατζουνιτσα!προτιμω το κοψιμο γτ το χτυπιμα στο κεφαλι με ζαλιζει και μετα νιωθω εμετους, αλλα δν το ελεγχω. αλλωστε εχω ξαναπει απ το να κανω κακο σε αλλον........συνιθως πλεον δν ειναι παντα ετσι αληθεια το λεω!!!!μια στο τοσο....για να καταλαβετε, με πιανει οποτε ανοιγω ενα θεμα εδω...ε εκεινη τη μερα το ανοιξα γτ κατι εγινε, κατι εχω.
ναι το ξερει ο γιατρος οτι με βιασανε μ ειπε πως το δεχομαι καλα (...........) γτ λεει τα περισσοτερα θυματα κλεινονται στον εαυτο τους, δν εχουν πια εμπιστοσυνη στο αλλο φυλλο, κανουν μηχανικες κ υπολογισμενες κινησεις, δν θελουν φιλιες, δν θελουν κ δν εχουν ενδιαφερον συχνα για το σεξ......εγω απλα μου το γυρισε σε οργη, που βεβαια ειχα θεμα απο πριν το περιστατικο με την οργη οπως εχω αναφερει απο τα 10 μου.....και καλητερα λεει που το εξωτερικευω απ το να το αφηνω μεσα να βραζει κ να ξεσπασει μια μερα αλλιως.
τεσπα απλα ειναι λεει καλο που χω σχεσεις κ σεξουαλικες μαλιστα, ας αποκλεινουνε λιγο απ το συναισθημα δν πειραζει, και δεν πειραζει αν περναω κριση σεξουαλικης ταυτοτητας. επισης ειναι καλο λεει που μαι δημοφιλης κ εχω φιλους κ γνωστους, παρ ολο που εκεινοι απλα με βλεπουν σαν ενα μεσο διασκεδασης κ κριτικης, επειδη ισως να προκαλω μονιμως. ασχετα αν μερικες μερες τους μισω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ και στην ουσια δν με νοιαζει για αυτους...ισως να τους χρησιμοποιω κ να τους χειραγωγω.
και να τωρα που ολα τα χα σε μια ταξη, ζουσα δεν ζουσα με την εμμονη κ τις διαταραχες μου, ζουσα.......και να τωρα επαναλλαμβανω που ερχεται ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ Μ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΩ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!τα λυσε δλδ ο μαλακας κ αποφασισε να βρει αλλη δν του κανα εγω........ερχεται κ η καψουρα που με αποσυντονισε αν κ η αδερφη μ λεει οτι επειδη δν μ εχει ξαναδει να κανω ετσι για αντρα φταιει λεει το οτι απλα δεν με θελει κ ψαχνω τον λογο...αλλα εχει μια δοση αληθειας ομως στην πραγματικοτητα μαρεσει τον θελω.........εχω χασει τον υπνο μ εχει πεσει η αυτοπεποιθηση νιωθω 80 κιλα, νιωθω αχρηστη να χασα την δυναμικοτητα μ για την οποια ο γιατρος μ λεγε μπραβο, νιωθω ευαλωτη, κλαψιαρα και γκομενιτσα!!!!σαν αυτες που κοροιδευω!και επισης δν μου κανει αισθηση να κανω σεξ ΚΑΝ με αντρα ουτε με γυναικα δν με φτιαχνει τπτ εδω κ μερεεες μεεεερες!τπτ ομως λες κ με εκλεισε διακοπτης!
δλδ δν μπορω να λειτουργησω.....μου γαμησε τον κοσμο μου....
εισαι τυρανικη με τον εαυτο σου.. κακως.