Αυτη τη στιγμή ειμαστε στο χαλαρά φιλικό... Δεν έχει γίνει περαιτέρω συζήτηση. Μπλα μπλα στο msn, έξοδοι με την παρέα, και εγώ μέσα μου να ψυχορραγώ...
Printable View
Αυτη τη στιγμή ειμαστε στο χαλαρά φιλικό... Δεν έχει γίνει περαιτέρω συζήτηση. Μπλα μπλα στο msn, έξοδοι με την παρέα, και εγώ μέσα μου να ψυχορραγώ...
...μέχρι να ποθήσεις κάτι καλύτερο.......Ελπίζω σύντομα....
Το πιο ψυχοφθόρο πράγμα όλων τελικά ειναι οταν βλέπεις τον άλλον και ενώ προσπαθείς μέσα σου να πείσεις τον εαυτό σου οτι τα έχεις εξιδανικεύσει τα πράγματα και πως στην πραγματικότητα δεν αξίζει τόση ταλαιπωρία και ψυχικό πόνο, αυτός να συνεχίζει άθελά του να σου υπενθυμίζει για ποιό λόγο εισαι ερωτευμένος μαζί του...:(
Το χειρότερο είναι εκεί που λες τον έχω ξεπεράσει ή πάω να τον ξεπεράσω γιατί δεν είναι ο κατάλληλος να σε τσιγκλάει με δείγματα ενδιαφέροντος........Γκρρρρρρ ρρρρρ.......Λοιπόν ξεψυχαναγκάσου με αυτήν και ψυχαναγκάσου με άλλη....με συμπόνοια και χιούμορ για την ιδεοψυχαναγκαστική μας κατάσταση...Η πλάκα είναι ότι υπάρχουν πολλά άτομα κολλημένα και δεν είναι ιδεοψυχαναγκαστικά..Αυτό να σκέφτεσαι κ θα την σιάξουμε την διαταραχή...Ψυχαναγκάσου εν τέλει για τους λόγους με τους οποίους δεν μπορείς να είσαι ερωτευμένος μαζί της....Υποτίμησέ την....There is also this solution.....Good luck,whatever you decide...
Γενικά ψυχαναγκάσου με κάτι καρποφόρο.....Κάτι που θα σε πάει μπροστά...Don\'t waste OCD for nonsence.....Make OCD a gift.....if possible!!!!!!
Καλησπέρα, χαίρω πολύ Μιχάλης.
Λοιπόν μα μεν, επειδή η κοπελίτσα σε \"παίζει\", την επομένη φορά το σκηνικό στήνεται ως εξής.
1. Την πας σπίτι της με το αυτοκίνητο σου. (Σπίτι της ώστε να αισθάνεται ασφαλής και να μην παρεξηγηθεί η κίνηση του 2)
2. Όταν σκύβει να σε φιλήσει για το \"γειά σου\" την αρπάζεις με ελεγχόμενη ορμή και της δίνεις ένα ξεγυρισμένο φιλί στο στώμα.
3. Της λες καπάκι \"κοίτα, ό,τι και να κάνεις θα γίνεις δικιά μου, παρ\' το χαμπάρι και σταμάτα να το παλεύεις γιατί εσύ χάνεις τον καιρό σου... κατάλαβες; (αυστηρά το \"κατάλαβες\" σχεδόν αυταρχικά)\" ή κάτι παρεμφερές που να της κόψει τα πόδια.
4. Και μετά στο καπάκι \"Καληνύχτα τώρα. Αύριο στις 10:00 (ή ό,τι ώρα σε βολεύει τέλος πάντων) θα έρθω να σε πάρω να πάμε για ποτό (ή ότι άλλο θέλεις). \" και γελώντας μπορείς να προσθέσεις \"αν είσαι καλό κορίτσι μπορεί να σε φιλήσω λίγο παραπάνω\".
Αυτή είναι η γνώμη μου. Στην χειρότερη να φας καμία σφαλιάρα ξεγυρισμένη μα μεν... Τι είχες τι έχασες;
Δεν σου κάνω πλάκα κι ας ακούγεται λίγο \"κάπως\"... κατά τη γνώμη μου έτσι συμπεριφέρεσαι σε πιτσιρίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν. Αφού δεν ξέρει εκείνη τι θέλει... δείξε της ότι ξέρεις εσύ μα μεν.
Φιλικά,
Μιχάλης
Υ.Γ. Μπορεί να λέω κι αρλούμπες... δεν είμαι ο Mr. ξέρω τις γυναίκες σε καμία περίπτωση..
What about Hitch?Ε,όχι ρε είμαι αντίθετη...Γιατί να συμπεριφερθείς με την ίδια αστάθεια και ανωριμότητα αν θες, όπως αυτή;
Υ.Γ Επέστρεψες από Κρήτη;
Εντωμεταξύ το σκηνικό πλέον θυμίζει Beverly Hills κανονικότατα.
Εκτός απο το θέμα της φίλης της που με γουστάρει, προέκυψε και ένα παληκάρι απο την παρέα της που της την πέφτει και αυτή του ρίχνει Χ αλλα όπως ειναι λογικό έχει ξενερώσει με την όλη αυτή κατάσταση.
Ειχαμε βγεί χτες και κάναμε μια τεράστια κουβέντα επι του θέματος.
Εντωμεταξύ χτες ειμουνα στο τσακ να το κανω αυτό που λέει ο φίλος Μιχάλης σε ενα ασανσέρ... Αλλα για κάποιο λόγο συγκρατήθηκα.
Για κάποιο λόγο μετά την κουβέντα ψιλοηρέμησα και το βλέπω ελαφρώς πιο χαλαρά το θέμα... Για να δούμε.
Κοίτα ο Παππάς έχει μια ρέντα στα κοινωνιολογικοπολιτικά.Γι� � τα υπόλοιπα αναλαμβάνει ο Hitch.....Καλέ μην τον ακούς...Εγώ δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση της κοπέλας αν εφάρμοζες πάνω μου την θεωρία αλά Μιχάλη...
Quote:
Originally posted by Pappas10
Λοιπόν μα μεν, επειδή η κοπελίτσα σε \"παίζει\", την επομένη φορά το σκηνικό στήνεται ως εξής.
1. Την πας σπίτι της με το αυτοκίνητο σου. (Σπίτι της ώστε να αισθάνεται ασφαλής και να μην παρεξηγηθεί η κίνηση του 2)
2. Όταν σκύβει να σε φιλήσει για το \"γειά σου\" την αρπάζεις με ελεγχόμενη ορμή και της δίνεις ένα ξεγυρισμένο φιλί στο στώμα.
3. Της λες καπάκι \"κοίτα, ό,τι και να κάνεις θα γίνεις δικιά μου, παρ\' το χαμπάρι και σταμάτα να το παλεύεις γιατί εσύ χάνεις τον καιρό σου... κατάλαβες; (αυστηρά το \"κατάλαβες\" σχεδόν αυταρχικά)\" ή κάτι παρεμφερές που να της κόψει τα πόδια.
4. Και μετά στο καπάκι \"Καληνύχτα τώρα. Αύριο στις 10:00 (ή ό,τι ώρα σε βολεύει τέλος πάντων) θα έρθω να σε πάρω να πάμε για ποτό (ή ότι άλλο θέλεις). \" και γελώντας μπορείς να προσθέσεις \"αν είσαι καλό κορίτσι μπορεί να σε φιλήσω λίγο παραπάνω\".
Αυτή είναι η γνώμη μου. Στην χειρότερη να φας καμία σφαλιάρα ξεγυρισμένη μα μεν... Τι είχες τι έχασες;
Δεν σου κάνω πλάκα κι ας ακούγεται λίγο \"κάπως\"... κατά τη γνώμη μου έτσι συμπεριφέρεσαι σε πιτσιρίκες που δεν ξέρουν τι θέλουν. Αφού δεν ξέρει εκείνη τι θέλει... δείξε της ότι ξέρεις εσύ μα μεν.
Φιλικά,
Μιχάλης
Υ.Γ. Μπορεί να λέω κι αρλούμπες... δεν είμαι ο Mr. ξέρω τις γυναίκες σε καμία περίπτωση..
Ποοοοολύ σωστό. Αρκει να σου έχει δώσει τα περιθώρια η κοπέλα. Δηλαδή ακόμα και λίγο... Όρμα γενικά. Σταθερός συνειδητοποιημένος και ασυγκράτητος. Το μπλιαχ δεν γουστάρουν οι γκόμενες. Νομίζω ότι μερικές φορές μας τεστάρουν να δουν πόσο τις θέλουμε. Εκεί οφείλουμε να δράσουμε με αποφασιστικότις, ευθύτητα. Τώρα για τις άλλες που μπορεί να μας παίζουν και να μην θέλουν να είναι μαζί μας (ποιές είναι αυτές να το δω!) άσ\'τες για τι δεν λέει.
Αλλά μερικές φορές παρεξηγούμε την απορεία της άλλης αν πραγματικά την γουστάρουμε κι είμαστε αποφασιστικοί με το ότι μας \"παίζει\". Αν είμαστε μαλακοπίτουρες σίγουρα θα το κάνει.
Γι\' αυτό θεωρώ την ιδέα του πάπας πολύ καλή. Ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Προσωπικά σε μένα κάτι τέτοιο ή παρόμοιο έχει δουλέψει πάντα εκτός από μία φορά. Μία άλλη δεν δούλεψε αλλά επέμεινα και τελικά την κέρδισα. Στην άλλη δεν είχα επιμείνει... τα συμπεράσματα δικά σας.
Το θέμα βέβαια είναι μετά. Εντάξει τη βγάλαμε τη γκόμενα, μετά αρχίζει το σοοοοοου. Γαμώτο. Πανέξυπνα πλάσματα. Να σε βυθίσουνε με τα νύχια τους πιο βαθειά στην καρδιά τους. Ρε παιδί μου δεν θέλω. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Όοοοοοχι έεεεεελα μπεεεεεεεεες. My preciousssssssss. AAAAAAAAA.
Γκαμοτιτρελαμου.
μια καλη λυση ειναι και αυτο που λεει ο μιχαλης
σε γυναικες που δεν ξερουν τι θελουν
και εγω ετσι ημουν
δεν ηξερα τι ηθελα και εμαθα οταν μου σκασε το φιλι....και μετα βεβαια τον κυνηγαγα εγω
Μου θυμίζεις το Σχολή για Καθάρματα...τώρα που ξαναδιαβάζω φιλοσοφία...Νομίζω έτσι λέγεται ο τίτλος.....Τελικά κατάλαβε κι αυτή κι εσύ που θα το πάτε interzone;;;;Quote:
Originally posted by Pappas10
Φιλικά,
Μιχάλης