κ να πω στην ρουλα παραπανω οτι κανεις δεν εβαλε ταμπελες..σιγουρα ομως υπαρχει διαφορετικοτητα κ αυτο δεν ειναι κακο :)
Printable View
κ να πω στην ρουλα παραπανω οτι κανεις δεν εβαλε ταμπελες..σιγουρα ομως υπαρχει διαφορετικοτητα κ αυτο δεν ειναι κακο :)
σελας.....εγώ προσωπικά δεν θα έκανα σχέση μαζί του, όπως δεν θα έκανα και σχέση με έναν πολυγαμικό,
Κατα τα αλλα, νο προμπλεμ...:)
η αληθεια ουτε εγω θα εκανα σχεση με εναν αντρα βι..με σοκαρει η εικονα 2 αντρων σε σεξουαλικη πραξη!ομως δεν εχω κανενα προβλημα με τισ προτημησεις του καθενος στο κρεβατι του...οσο για τις ταμπελες που αναφερεις δωρα μου δυστηχως τις βαζουμε σε ανθρωπους καλος η κακος..αν δεν το καναμε πιστεψεμε θα ηταν διαφορετικη η αποψη για τους ομοφυλοφιλους...
dora, δεν θα συμφωνησω μαζι σου! Εσυ θεωρεις οτι επειδη ελκεται και απο τα δυο φυλα, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε απατησει! Ομως ισχυει αυτο που λεει η Remedy: οπως και ενας στρειτ, αν ειναι ερωτευμενος και νιωθει οτι η σχεση του τον καλυπτει, τοτε δεν θα απατησει!
Ισως επειδη του αρεσουν δυο τροποι ικανοποιησης να του λειψει ο ενας, ομως αυτο ισχυει και για εναν στρειτ, μπορει δηλαδη να του λειψει η ικανοποιηση απο μια διαφορετικη γυναικα.
Δεν θα ειχα κανενα προβλημα να κανω σχεση με εναν bi, ουτως ή αλλως το εχω κανει ηδη, και εκτος απο αυτο ειμαι και εγω bi! :D :P
μαλιστα...
bi psychology χεχε!παιδια ενταξει διαφωνουμε..εγω εμμενω παντως στην αποψη μου!μιλαω εκ πειρας :)
εκ πειρας?? μπα, τι μας λες θοδωρα?? ωχ, αμαν-αμαν!:P
δεν καταλαβα ακριβως πια ειναι η αποψη σου..Quote:
Originally posted by dora-agxos
bi psychology χεχε!παιδια ενταξει διαφωνουμε..εγω εμμενω παντως στην αποψη μου!μιλαω εκ πειρας :)
εχω γραψει παραπανω ενα σωρο πραγματα ιδιαιτερως κατανοητα :)Quote:
Originally posted by roula35
οχι απλα δεν καταλαβα αν θα εκανες τελικα σχεσημε αντρα βι...κ ποια ειναι η γνωμη σου για τους αντρεσ βι...τεσπα!!Quote:
τα ρωτανε τωρα αυτα?? χαχαχ!Quote:
οχι απλα δεν καταλαβα αν θα εκανες τελικα σχεσημε αντρα βι...κ ποια ειναι η γνωμη σου για τους αντρεσ βι...τεσπα!!Quote:
δεν εχω κανενα προβλημα με τους μπαι ή ομοφυλοφιλους αντρες!δεν κρινω κανενος την κρεβατοκαμαρα!
Συμφωνώ με Remendy, είναι λίγο άδικο να θεωρούμε πως όποιος είναι bi είναι και άπιστος, επειδή τυχαίνει να του αρέσουν εξίσου γυναίκες και άντρες. Αυτό είναι στο άτομο και όχι στο σεξουαλικό του προσανατολισμό. Τώρα αν ένας άντρας ή γυναίκα, θέλει να είναι άπιστος/η θα είναι, και τις δικαιολογίες «ναι αλλά μ’ αρέσουν και οι άντρες ή οι γυναίκες αντίστοιχα» τα ακούω βερεσέ.
Όσο για το αν θα έκανα σχέση, αν με κάλυπτε σε όλα τα αλλά, εκεί θα κολλούσα ;
Ρε συ Δωρα…Αρχίζω και νιώθω περίεργα σε αυτό το site…Quote:
Μήπως είμαι μειοψηφία που τυχαίνει(τυχαίνει ειπα οκ) που μου αρέσουν οι γυναίκες?
Δεν μπορεί να έχω μείνει τοσο πίσω ρε γαμώτο…
Ρε ο κόσμος προχωραει. Κάνει βήματα μπροστα. Ακολουθεί την νεα τάση.
Καινούρια πράγματα ανακαλύπτονται Καινουριες ιδεες απευθινονται σε «πολυτάλαντους» ανθρώπους . Η σκέψη και μόνο μας απογειωνει πραγματικα…
Μα δεν είμαι πολύ μεγαλος για να με προσπεράσει τοσο πολύ η νεα τάση…
Ναι μάλλον πρεπει να αρχισω να τρέχω. Λετε να προλαβω εστω και κατι?
τι εννοεις βασιλη?κανεις εδω δεν κατηγορησε κανεναν..
σε ενοχλει καποιος να εχει διαφορετικο σεξουαλικο προσανατολισμο?
Η ομοφυλοφιλία και η αμφιφυλοφιλία δεν είναι μόδα, δεν είναι τάση, δεν είναι σημείο των καιρών, υπάρχει από τότε που υπάρχει ο άνθρωπος και πριν από αυτόν.Quote:
Originally posted by VasilisA
Ρε συ Δωρα…Αρχίζω και νιώθω περίεργα σε αυτό το site…Quote:
Μήπως είμαι μειοψηφία που τυχαίνει(τυχαίνει ειπα οκ) που μου αρέσουν οι γυναίκες?
Δεν μπορεί να έχω μείνει τοσο πίσω ρε γαμώτο…
Ρε ο κόσμος προχωραει. Κάνει βήματα μπροστα. Ακολουθεί την νεα τάση.
Καινούρια πράγματα ανακαλύπτονται Καινουριες ιδεες απευθινονται σε «πολυτάλαντους» ανθρώπους . Η σκέψη και μόνο μας απογειωνει πραγματικα…
Μα δεν είμαι πολύ μεγαλος για να με προσπεράσει τοσο πολύ η νεα τάση…
Ναι μάλλον πρεπει να αρχισω να τρέχω. Λετε να προλαβω εστω και κατι?