εφυγε το τρεμουλο?
Printable View
εφυγε το τρεμουλο?
ναι..Quote:
Originally posted by Remedy
εφυγε το τρεμουλο?
παλι καλα...:)
τι εμφανιση φανταζεσαι πως ειχε?Quote:
Originally posted by selas-selas
ναι εχει ονομα, ψυχοβγαλτης λεγεται. αλλα δεν του εκανα τη χαρη τελικα
τι αδυναμιες πιστευεις οτι εχει?
χαχαχα μαυρη ειναι η εμφανιση... αδυναμια εχει στους δυνατους, να προσπαθει να τους αποδυναμωνει.. μαζι μου δεν τα καταφερνει καλα... ΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ??:)Quote:
Originally posted by Boltseed
τι εμφανιση φανταζεσαι πως ειχε?Quote:
Originally posted by selas-selas
ναι εχει ονομα, ψυχοβγαλτης λεγεται. αλλα δεν του εκανα τη χαρη τελικα
τι αδυναμιες πιστευεις οτι εχει?
Γραφεις ενα σχεδιο εξοντωσης του! Τον εχεις ηδη οπτικοποιησει και τον γνωριζεις ηδη , οποτε δε μπορει αν σε αιφνιδιασει.!
Την επομενη φορα - χλωμο να υπαρξει - θα σε βρει πανετοιμο και οχι απροετοιμαστο. Και θα ειναι το λαθος του αυτο :)
το προκαλω! αυτη τη φορα ειμαι οπλισμενος με περισοτερη γνωση στο θεμα. η επομενη φορα θα ειναι diana. θα το εξουδετερωσω!Quote:
Originally posted by Boltseed
Γραφεις ενα σχεδιο εξοντωσης του! Τον εχεις ηδη οπτικοποιησει και τον γνωριζεις ηδη , οποτε δε μπορει αν σε αιφνιδιασει.!
Την επομενη φορα - χλωμο να υπαρξει - θα σε βρει πανετοιμο και οχι απροετοιμαστο. Και θα ειναι το λαθος του αυτο :)
gia poion milate?
χαχαχαχαχαααααQuote:
Originally posted by A-Game
gia poion milate?
αστο καλυτερα... ειναι παραξενη ιστορια
για να καταλαβω σελας..................τι επαθες ακριβως?τωρα μια χαρα κεφατο σ ακουω ε...............
περασα μια δυνατη μπορα.. σαν κοινος θνητος, και τα καταφερα...Quote:
Originally posted by me_vs_myself
για να καταλαβω σελας..................τι επαθες ακριβως?τωρα μια χαρα κεφατο σ ακουω ε...............
μπορα μπορα....................κατι μ λεει :P
θα περνουσαμε τελεια... θα πιναμε τεκιλες ως το πρωι..Quote:
μπορα μπορα....................κατι μ λεει :P
και θα μας εκαναν αερα μαυρες.................εγω θα πινα κανα κοκτειλ γτ τα βαρια ποτα δν τα μπορω κανω κεφαλι...
εεεε δε βαριεσαι, μια φορα ας εκανες. εγω αμα κανω κεφαλι ειμαι ικανος με τις ατακες μου να κανω και τον ποιο σοβαρο να σκασει απο τα γελια..Quote:
και θα μας εκαναν αερα μαυρες.................εγω θα πινα κανα κοκτειλ γτ τα βαρια ποτα δν τα μπορω κανω κεφαλι...