pad στα δύο τελευταία post που έκανες σε αυτό το θέμα ο λόγος σου δεν έχει πραγματικά καμμία συνοχή.
Printable View
pad στα δύο τελευταία post που έκανες σε αυτό το θέμα ο λόγος σου δεν έχει πραγματικά καμμία συνοχή.
pad αστο καλυτερα δεν καταλαβαινω τι λες
αυτο ειναι κατι που μπορεισ να παθεισ απο τα φαρμακα πραγμα που σε μενα εχει γινει το χω αναλυσει και βαριεμαι να το ξαναλεω καλυτερα δε μπορω να στο εξηγησω αυτο ειναι θα κανω αλλη μια προσπαθεια ο ορισμοσ ασ πουμε τησ ψυχωσησ λεει οτι ειναι η λαθοσ αντιληψη τησ πραγματικοτητασ οταν εχεισ ψυχωση ενα κομματι σου αντιλαμβανεται λαθοσ τα πραγματα γι αυτο και την παθαινεισ μπορει δηλαδη να εχεισ παραπανω διαυγεια αλλα θα λειτουργει και το κομματι που αντιλαμβανεσαι λαθοσ. πραγματικα παιδια αμα δε καταλαβαινετε δε φταιω εγω καποια στιγμη στη ζωη μου ημουν κι εξυπνοσ παρολαυτα να μου λετε να ξερω που βρισκομαι γιατι οι τριγυρω μου μου λενε οτι ολα ειναι καλα και παπαριαQuote:
Originally posted by aliento
Ρε παιδιά εγώ γιατί κατάλαβα τι λέει ο pad? Σιγά το δύσκολο, εγώ άλλους δεν καταλαβαίνω, αυτό λοιπόν που λέει ο pad, αν το καταλάβετε είναι ότι η έλλειψη διαύγειας και η ψύχωση είναι αλληλένδετα, αν δηλαδή σου έρθει η διαύγεια, θα πάθεις ψύχωση, γιατί εδώ είναι το δύσκολο (για σας, όχι για μένα), το μυαλό ελέγχεται από τα φάρμακα, συνεπώς αν αφήσεις ένα κομμάτι χωρίς να ελέγχεται, δηλαδή τη διαύγεια, την εξυπνάδα, και συνεπώς είσαι έξυπνος και διαγής, τότε το άλλο κομμάτι, ο έλεγχος της πραγματικότητας, η ψύχωση, θα ελευθερωθεί κι αυτό, δηλαδή θα εμφανίσεις ψύχωση, επειδή όπως είπα είναι αλληλένδετα. Σιγά το δύσκολο.
Εντάξει Pad κι εγώ κατάλαβα απο την αρχη τη ήθελες να πείς αλλά ήθελα να σου επισημάνω ότι ο λόγος σου δεν έχει συνοχή. Με δυσκολία κατάλαβα τη γράφεις. Ανα περιόδους παλιότερα μου το λέγανε και μένα αυτό στα φόρουμ. Προσπάθησε λίγο παραπάνωQuote:
Originally posted by pad
αυτο ειναι κατι που μπορεισ να παθεισ απο τα φαρμακα πραγμα που σε μενα εχει γινει το χω αναλυσει και βαριεμαι να το ξαναλεω καλυτερα δε μπορω να στο εξηγησω αυτο ειναι θα κανω αλλη μια προσπαθεια ο ορισμοσ ασ πουμε τησ ψυχωσησ λεει οτι ειναι η λαθοσ αντιληψη τησ πραγματικοτητασ οταν εχεισ ψυχωση ενα κομματι σου αντιλαμβανεται λαθοσ τα πραγματα γι αυτο και την παθαινεισ μπορει δηλαδη να εχεισ παραπανω διαυγεια αλλα θα λειτουργει και το κομματι που αντιλαμβανεσαι λαθοσ. πραγματικα παιδια αμα δε καταλαβαινετε δε φταιω εγω καποια στιγμη στη ζωη μου ημουν κι εξυπνοσ παρολαυτα να μου λετε να ξερω που βρισκομαι γιατι οι τριγυρω μου μου λενε οτι ολα ειναι καλα και παπαριαQuote:
pad κ εγω καταλαβα τι ηθελες να πεις. απλα επειδη γραφεις μονοκοματα κ δε βαζεις κομματα κ τελειες μερικες φορες γραφεις σαν την πυθια! αν εβαζες καμια τελεια που κ που θα γινοσουν πολυ πιο κατανοητος.
φιλικα! :)
Ναι αλλά λες ότι σε κούρασε με 1,5 σειρά; Αν είναι δυνατόν!Quote:
Εντάξει Pad κι εγώ κατάλαβα απο την αρχη τη ήθελες να πείς αλλά ήθελα να σου επισημάνω ότι ο λόγος σου δεν έχει συνοχή. Με δυσκολία κατάλαβα τη γράφεις. Ανα περιόδους παλιότερα μου το λέγανε και μένα αυτό στα φόρουμ. Προσπάθησε λίγο παραπάνω
Δεν είπα ότι με κούρασε είπε ότι το κούρασε (αργό εμήλισα)Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ναι αλλά λες ότι σε κούρασε με 1,5 σειρά; Αν είναι δυνατόν!Quote:
Εντάξει Pad κι εγώ κατάλαβα απο την αρχη τη ήθελες να πείς αλλά ήθελα να σου επισημάνω ότι ο λόγος σου δεν έχει συνοχή. Με δυσκολία κατάλαβα τη γράφεις. Ανα περιόδους παλιότερα μου το λέγανε και μένα αυτό στα φόρουμ. Προσπάθησε λίγο παραπάνω
\"pad to kourases megale\"
Ε εντάξει δεν ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους σου αλλά τελοσπάντων.
ενταξει ρε παιδια αφου καταλαβατε δεν υπαρχει προβλημα τι προσπαθεια να κανω νομιζεισ μπορω καλυτερα θα σουλεγα να διαβασεισ κανενα παλιο μου θεμα αλλα τα χω σβησει και βαριεμαι να τα ξαναγραφω