Quote:
Originally posted by Lou!..
κατ αρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! :)
lou quote egw δεν ξερω να κανω ,αλλα θα σου μιλησω οσο ποιο απλα μπορω ,
ναι ,προσωπικα εχω ενδιαφερων για ολους τους ανθρωπους
καλα δεν ειπα οτι θα αυτοκτονησω κιολας! (πολυ ψυχοφθορο πραγμα κ συνηθως αποτυγχανει)
ναι καλη μου εχω κανει 2 και εχουν αποτυχει ,γιατι υπαρχει αυτο το κατι που μας κραταει,η φλογα η σπιθα η ελπιδα ,για κατι καλυτερο
ειπα οτι αν ο θανατος ηταν απλος, θα παταγα το κουμπακι. οχι για να δω πως ειναι! ελπιζω να ειναι το \"μη ειναι\"!
εγω θα το ειχα πατησει χιλιαδες φορες ,αλλα παντα ελπιζω για κατι καλυτερο,και δεν το παταω λεγεται αισιοδοξια ,ισως σου φαινονται πολυ μεγαλες μαλακιες αυτες που λεω ,αλλα τις εχω νιωσει γ αυτο τις λεω μεγαλες .
για να γλυτωσω απο εμενα βασικα! δε με αντεχω ωρες ωρες! πιστευω οτι εκανα πολλα λαθη στη ζωη μου κ οτι αυτα παντα υπαρχουν, οτι δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτο που λεγεται παρελθον μας.
Λου οχι ,παντα θα το κουβαλαμε το παρελθον ,αλλα το θεμα ειναι να μην μας σκιαζει τοσο πολυ πια ,και αυτο θελει δουλεια Λου δεν ειναι απλα πατησαμε ενα κουμπι ,υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται μαχητικοτητα ,για να ξεφυγουμε απο παρελθον ,να βγουμε απο το γμν τον κυκλο ,να τον σπασουμε ,και να δουμε εξω απο αυτον
ξερεις ποσες φορες εχω βρεθει σ αυτη τη θεση
Και ισως μου πεις οτι εγω δεν ειμαι εσυ . Εχεις καθε δικιο αλλα η σκεψη ειναι η ιδια δεν νομιζεις ??
τα εγραψα γρηγορα μπορω να στα αναλυσω αν θες :)
τεσπα ετσι ειναι η ζωη κλπ κλπ