Διάβασε καλά και εφάρμοσε την απάντηση που σου έδωσε ο:Quote:
Originally posted by christygr
Γειά σας!
Είμαι καινούρια στην παρέα σας! Είμαι 23 χρονών και πριν 2 χρόνια έπαθα για πρώτη φορά κρίση πανικού. Στην αρχή το πάλεψα μόνη μου μετά πήγα σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο στο τέλος γιατί δεν μπορούσα να τις χειριστώ. Έκανα θεραπεία με Seroxat κ επιτέλους είχα ηρεμήσει! Τώρα έχει περίπου ένα μήνα που σταμάτησα τα χάπια κ ενώ τα έκοψα σύμφωνα με τις οδηγίες της γιατρού είχα στερητικά συμπτώματα από τρέμουλο και ρίγος μέχρι αίσθηση ηλεκτροσόκ. Στη διάρκεια αυτού του μήνα θεωρώ οτι το περιβάλλον μου δε με βοήθησε καθόλου υπήρχε συνεχής ένταση με αποτέλεσμα τώρα να έχω πάλι συμπτώματα....
Νιώθω απογοητευμένη έχω χάσει τον εαυτό μου και δεν ξέρω πως να το παλέψω να γίνω αυτό που με τόσο κόπο είχα καταφέρει στην διάρκεια της θεραπείας...
Forever.young
Συμφωνώ μαζί του. Τα φάρμακα είναι φυγή και ηρεμία εκεί που τίποτα δεν μπορεί να σε ησυχάσει.
Δεν είναι η λύση. Με τα φάρμακα παραμένεις ήσυχος αλλά στάσιμος.
Είτε σε ψυχολόγο είτε σε ψυχίατρο πας, οποιαδήποτε μέθοδο κι αν σε διδάξουν αν εσύ από μόνη σου δε δουλέψεις δεν αλλάζει τίοτα.
Είναι σαν το μαθητή που κάνει τα καλήτερα φροντιστήρια, έχει βοηθήματα κλπ για πανελλαδικές αλλά ο ιδιος δε διαβάζει. Θα αποτύχει.
Άμα δε βάλεις τη θέληση σου μπρος δε γίνεται τίποτε.
Ψάξε να βρεις κάποια μέθοδο που θα σε βοηθά να ελέγχεις τις σκέψεις σου από τη μια και από την άλλη να βγάζει τις κρυμμένες σου δυνάμεις στην επιφάνεια. Και απ εκεί ξεκίνα!
Είσαι 23 χρονών! Μην αφήνεις τα καλήτερα σου χρόνια να πάνε χαμένα!
Μετά θα ναι αργά!