-
Χαίρομαι που αγωνίζεσαι και δεν τα βάζεις κάτω.
Ο φόβος σου φαίνεται να είναι φόβος μη συμβεί κάτι κακό ή καμιά ασθένεια σε σένα, αν δεν κάνω λάθος.
Άρα φοβάσαι τόσο πολύ για κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, απλά εσύ σκοτίζεσαι τόσο και φοβάσαι ενώ οι άλλοι καθόλου. Δηλαδή για το ίδιο πράγμα εσύ φοβάσαι ενώ οι άλλοι όχι. Δεν αξίζει τον κόπο να φοβάσαι γι αυτά. Σκέψου ποσα στερήθηκες στη ζωή σου εξαιτίας του φόβου, ενός παράλογου φόβου.
Κι εγώ αντιμετωπίζω φοβία. Κοινωνική φοβία και για ρίσκα.
Το παλεύω.
Πρέπει να κάνουμε αυτά που περισότερο φοβόμαστε να κάνουμε, αλλά δεν κάνουμε εξαιτίας αυτού του φόβου και μασ στερούν στο τέλος τη χαρά της ζωής.
Προσπάθα να είσαι όσο περισσότερο μπορείς κοντά σε ανθρώπους ή να έχεις συνέχεια πράγματα να κάνεις ώστε να μη μένει χρόνος για φοβία και κατάθλιψη. Κοντά σ΄ ανθρώπους που σε αγαπούν - κι απ ότι λες έχεις τέτοιους- και με πράγματα που σε ευχαριστούν, θα νοιώθεις όλο και πιο χαρούμενη, όλο και πιο δυνατή, πιο ευτυχισμένη και το πρόβλημα σιγά σιγά θα σβήσει.
-
ισως απο τα πιο θετικα μηνυματα που εχω διαβασει εδω!συνεχισε ετσι!μας ξεσηκωνεις κ εμας! :)
-
Ωραία η αισιοδοξία!Αλλά έστω κι αν δεν είναι\"όλα\"αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε.Ωστόσο,κάποια θα τα μπορέσουμε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα με αισιοδοξία,ενώ σε ό,τι δε γίνεται να αλλάξουμε,χρειάζεται να το αποδεχτούμε.Νά\'σαι καλά.:)
-
Μου αρέσεις!Ετσι θα επρεπε να μιλανε ολοι!Ευγε!
Χαιρομαι για σενα γιατι εισαι προσγειωμενη,ανοιχτομυαλη και κατανοεις πραγματα τα οποια ο περισσοτερος κοσμος αρνειται να κατανοησει,ουτε καν μπαινει στην διαδικασια,παρα μονο κλαιγετε.