πωπω..μου 8υμιζεις τοσο μα τοσο πολυ εμενα με την διαφορα των εμετων..και εγω οταν εκανα διαιτα η μαμα μ με επριζε κα8ε δευτερολεπτο της ημερας να τρωω, με παρουσιαζε στους αλλους σαν ανορεξικη και οτι 8α πε8ανω.στο μεταξυ τελειως αντικειμενικα ημουν μια χαρα και στο ιντερνετ που εβαζα τα κιλα με το υψος μου με εβγαζε κανονικη, σε καποιες φασεις σηκωνομουν και εφευγα απο το σπιτι..σκεψου την δικη μου οπτικη γωνια και ελπιζω να βοη8ησει..καταρχιν σκεψου πως 8α η8ελες να εισαι στη ζωη σου..λογικα δεν 8ες να εχεις τετοια προβληματα αλλα 8ες να εισαι και κορμαρα ;) ε λοιπον αρχικα την μαμα σου αγνοεισαι την και πες της οτι ασε με να συνελ8ω μονη μου.!αφου δεν 8ες να βαζεις κιλα και εχεις χασει αρκετες δυναμεις αρχισε βιταμινες..τρωγε πχ το πρωι γαλα με κορν φλεικς, μετα κανα φρουτο, μετα πολυ σαλατα και λιγο φαγητο μετα φρουτο και το βραδυ 2 ωρες πριν κοιμη8εις γαλα.κα8ε μερα μετα τις πανελ. πηγαινε γυμναστηριο.και ακου να σου πω γτ να κανεις αυτο αντι να ακολου8ησεις την ευκολη λυση..
1.γιατι 8α εχεις ενα σφιχτο σωμα σαν τα μοντελα τα οποια τρωνε αλλα πολυ υγιεινα (αμα 8ες δες την διατροφη της ambrosio)
2.τα δοντια σου 8α σαπισουν αφου ο εμετος τα καταστρεφει
3.μπορεις να πα8εις καρκινο του φαρυγγα η λαρυγγα δεν 8υμαμαι
4.σκεψου να εχεις ενα αγορι του χρονου και να μενετε μαζι..δεν μπορεις να ξερνας, ρεζιλι
5.σιγουρα δεν ονειρευτηκες τον εαυτο σου ετσι..
6.ντρεπεσαι γι αυτο που κανεις?αν ναι..γιατι το κανεις?καιρος να γινεις υπερηφανη για τον εαυτο σου..
7.αν δεν περασεις τις πανελλαδικες 8α μεινεις ακομα ποσο διαστημα με την μαμα σου...
ελπιζω να τα σκεφτεις και να σε βοη8ησα:)