Οταν λες μαγκωμενος στο να κανει πραματα τι εννοεις?
Printable View
Οταν λες μαγκωμενος στο να κανει πραματα τι εννοεις?
sbhstw -------------
Μαγκωμα δηλαδη οτι θελεις να κανεις πραγματα αλλα δεν μπορεις...Του φιλου μου απο 5 mg solian που επερνε τωρα παιρνει 15 mg αλλα μονο 1 την ημερα οχι 2 , του τα μειωσε...!!!!
μαλλον μπερδευτικα...Το zyprexa απο 5mg του το αυξησε σε 15 mg και μονο 1 την ημερα.....Το solian κανονικα 1 την ημερα...και μισο ackineton..To ackineton =ακινησια...κανει ολη την δουλεια... δλδ παρενεργεις και τ λοιπα (μαγγωμα, slow motion)...Το solian μονο κιλα παιρνεις τιποτα παραπανω...!!!!!
το ακινετον το δινουνε για να εξουδετερωσουν κατα καποιο τροπο τις παρενεργειες των αντιψυχωτικων σχετικα με το τρεμουλο κτλ.. αλλα αυτο φερνει χειροτερη δυσκινησια...
ρε συ λιγο πολλα δεν ειναι αυτα που παιρνει?? να του τα ελλατωσει δεν παιζει??
του τα ελλατωσε...Πριν επερνε...1 zuprexa to prwi, 1 to brady, 1 solian to prwi kai 1 akineton to prwi...4 thn hmera...τωρα τουλαχιστον παιρνει 2 μισι την ημερα!! Και φαντασου μολισ βγηκε απο την κλινικη για 2 εβδομαδες επερνε 6 χαπια την ημερα!!!!!!!!!! Οποτε εμενα αυτα μου φενονται τιποτα πλεον! χαχαχα...
Οκ σε σχεση με οταν βγηκε υπαρχει διαφορα αλλα θα μπορουσε να υπαρχει ακομη περισσοτερη σχετικα με τα φαρμακα...
βασικα ποιος ο λογος να παιρνει 2 αντιψυχωτικα χαπια σε μεγαλες δοσολογιες?? ενα δεν θα εκανε δουλεια??
γιατι δεν συζητατε με το γιατρο το ενδεχομενο της τροποποιησης της φαρμακευτικης αγωγης??
μετα πως να μην νιωθει μαγκωμενος??
Ξερει ο γιατρος για να τα δινει , πιστευω πως ξερει τι κανει...Εγω δυστυχως δε μπορω να πω κατι..Αυτο ειναι θεμα δικο του και τον γονιων του..Ο γιατρος ειπε πως δεν νιωθει μαγκωμενος και πως μπορει να κανει οτι αυτος θελει πραγματικα να κανει..Ας πουμε λεει ο ιδιος πως θελει να βγει εξω αλλα δεν μπορει και πως ειναι σαν κατι να τον συγκρατει κ.τ.λ.π αλλα ο γιατρος λεει πως αυτο δεν ισχυει...Δεν ξερω..κουραζομαι λιγο οσο τ αναλυω αυτη ειναι η αληθεια...Αλλωστε καλυτερα που παιρνει οσα παιρνει γιατι πιο πολυ φοβαμαι ενα δευτερο ψυχωσικο επεισοδιο...Τρεμει η ψυχη μου στην σκεψη να δω ξανα το αγορακι μου ετσι..αστα...
σε καταλαβαινω... μερικες φορες δεν χρειαζεται να τα σκαλιζουμε κ να προσπαθησουμε να αναλυσουμε κατι....
ευχομαι ο,τι καλυτερο στο αγορι σου!!
να σαι καλα....μακαρι ρε γαμωτο, μακαρι..!!! Και σε εσενα τ καλυτερα!
Να σαι καλα!! Ο,τι καλυτερο να ερθει συντομα για οσους υποφερουν....... ειναι αδικο κ σκληρο να υποφερεις... :(
Φίλε επειδή ενδιαφέρομαι για κάποια πραγματάκια.Με αυτή τη φαρμακευτική θεραπεία αν δεν έχεις εμμονές σημαίνει ότι έχεις ιαθεί.Δε χαίρεσαι ? Έχω αλλάξει θεραπεία αρκετές φορές και δεν έχω δει πλήρη θεραπεία.
Να σου πώ καταρχάς οτι προσωπικά έχω αλλάξει πολλόυς γιατρούς, τελευταία άλλαξα το Cypralex me τα Dumyrox υποτίθεται για καλύτερα αλλα μάλλον με έκαναν χειρότερα, πλέον και με το Solian έχω εμμονές, οπότε θα ξαναγυρίσω μάλλον στο Cypralex. Αυτο που μου είπε είναι οτι μικρή δόση αντιψυχωσικού χορηγείτε για τις έμμονες ιδέες μαζι με αντικαταθλιπτικά, τώρα απο ότι κατάλαβα είναι να βρείς ποιος συνδυασμός σου ταιριάζει. Ξεκίνησα πλέον και ψυχοθεραπεία, θα σας πώ αν δώ αποτελέσματα σύντομα.