Τι ακριβοσ εγινε με την Αργεντινη πεσ μασ Σαββ.. πολυ ενδιαφερον.. και δεν το ηξερα..πωσ εξεγερθηκανε..?πωσ πιεστηκε το κρατοσ να κανει αυτο που θελει ο κοσμοσ??
εγω μεσα ειμαι για την εξεγερση.. και πιστευω πωσ αν καποιοσ εκανε την αρχη.. ολοι αυτοι που απειχανε.. που κακα τα ψεμματα απλωσ οι ανθρωποι θελουν να εχουν μια νορμαλ ζωη ειρηνικη και ηρεμη..τιποτα αλλο...θα σημετιχανε και θα γινοτανε ενα μεγαλο μπαμ.. οπωσ λεει η μανα μου..δυστυχωσ οι ανθρωποι που τωρα ειναι 30κατι.. μεγαλωσανε σαν καλα παιδια.. χωρισ οικονομικεσ και πολιτικεσ εντασεισ και θελουν απλωσ να τουσ αφησεισ ησυχουσ,,, δεν θελουν αν ακουν για φασαριεσ και φωνεσ.. για εξεγερσεισ...
μαλλον κατι τετιο συμβαινει.. αλλα ευτυχωσ υπαρχουν και οι εξερεσεισ, οι 20 αριδεσ και οι νεωτεροι που ειναι φουλ οργισμενοι... και οι πραγματικοι ''νεοι'' τησ εποχησ που ζουμε..
πραγματικα δεν ξερω βεβαια για το μεριδιο των 18-30 που ολη μερα την περναγανε στισ καφετεριεσ και ''αραζανε''.. τι θα κανανε .ποτε δεν τουσ καταλαβα..ειναι μυστηρια τρενα...χεχεχε
και πιστευω πωσ οι συγκεντρωσεισ .. ξερετε πλεον διαδιδονται και ινερνετικα.. ειναι πιο ευκολο..να μεινει στην αφανεια το ποιοσ ο ξεκινησε η οργανωσε..