the reason we race is for a dream.
Printable View
the reason we race is for a dream.
Είμαι ο"μοναδικός"εαυτός μου σημαίνει πως όποια κι αν είναι η κληρονομιά μου,ο τρόπος που μεγάλωσα,το περιβάλλον που με επηρέασε,παραμένω ελεύθερος να αποφασίζω και υπεύθυνος για τις πράξεις μου.
Ντέμη Σταυροπούλου
Ηλίθιοι Λευκοί
Μάικλ Μουρ
Το τίμημα που πληρώνουμε όταν δεν ακολουθούμε το δρόμο προς μιαν ατομική ιδιαιτερότητα πάντα ήταν και πάντα θα είναι,τεράστιο.
Laura Schessinger
Αυτό που κανει η μάζα δεν είναι πάντα το σωστό.
αν δεν μπορεις να ταξιδεψεις στην χαβαη φτιαξε την χαβαη στο μυαλο σου
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ!
Ο> Ω
( ) /|\
__ 00____ /\ ο
Ασπάζεστε το δεδομένο.
Στωϊκοί. :P
The squid squad!
sushi with teeth! LOL apo tainia!
Ο άνθρωπος είναι σαν ένα σκοινί τεντωμένο μεταξύ κτήνους και υπεράνθρωπου – ένα σκοινί πάνω από την άβυσσο.Οι σκέψεις είναι οι σκιές των αισθημάτων μας – πάντοτε σκοτεινότερες, κενότερες και απλούστερες.Κάποιος πρέπει να έχει το χάος μέσα του για να γεννήσει ένα παλλόμενο αστέρι.
Φρίντριχ Νίτσε
O θάνατος για όλους,αλλά για καθέναν ο θάνατός του.
Αlb.Camus
εχω καπινισει τον κωλο μου σημερα.
δεν φοβαμαι τον θανατο. αν δεν ειχα ανθρωπους να με αγαπανε δεν θα δισταζα να πεσω απο την γεφυρα του brooklyn.
Η καρδιά ξέρει λόγους που η λογική αγνοεί.
Blaise Pascal
Να είσαι αληθινός και να μην ψάχνεις το γιατί. Ότι σε οδήγησε εδω είναι προσωρινό. Όλα κάποτε φτάνουν στο τέλος τους. Δεν έχει σημασία αν το δεις θετικά αφού η αισιοδοξία δεν αλλάζει τα γεγονότα παρά μόνο την μορφή τους. Το διάβασα κάπου κλαι το μοιράζομαι. Να είσαι αληθινός κι ας υποστείς τις συνέπιες των αυθόρμητων πράξεων σου. Αν θες να φωνέξεις κάντο καιμ μην διστάσεις να πεις αυτό που πιστέυεις ακόμα κι αν είναι λάθος. Αν δεν μπορέσεις να βρεις τον δρόμο ο δρόμος θα βρεί εσένα.
Στη ζωή δεν κερδίζουν όσοι δεν περνάνε μαρτύριο αλλά όσοι βγαίνουν νικητές μετα το κάθε μαρτύριο.