Βρες μια γυναικα να στα φαει μεχρι τελευταιας δεκαρας...αλλα μην κολλησεις εεεεεεεεεε:P
Printable View
Βρες μια γυναικα να στα φαει μεχρι τελευταιας δεκαρας...αλλα μην κολλησεις εεεεεεεεεε:P
και αμα του σπαει τα νευρα το κατοικιδιο τι θα κανει? αν ειναι να παρεις παρε κανα χαμστερ η κανα τσιντσιλα που παιζεις κ μαζι τους κ τα χωνεις κ στο κλουβι. γιατι σκυλι θελει εκπαιδευση κ ολο κλαιει, γατι ολο γρατζουναει..........
ναι ναι το χορευτικο το χορευτικο,εμενα μου αρεσε!!το θεωρησα ευφυεστατο και μπραβο μου που το ειπα!χιχιχιχ
ναι καλη ιδεα το κατοικιδιο...............τα ζωα εχουν θεραπευτικες ιδιοτητες
ρε μι εισαι γυναικα ρε πουστη μεσα καταφερεσ και διαφωνησεσ με τον εαυτο σου μεσα σε 6 σειρεσ!!!
εγω παντως αν θες να ανανεωθεις προτεινω να κλεισεις ενα ταξιδακι μακρια απο Ελλαδα, κι εκτος Ευρωπης, να δεις οσο το δυνατον νεα πραματα γινεται!
το δοκιμασα κι εγω το προηγουμενο καλοκαιρι για λιγο, κι ενιωθα αλλος ανθρωπος, λες και ξεκινησα νεα ζωη απ'την αρχη. δυστυχως μετα ξαναεπεστρεψα στη μιζερια της Αθηνας και ξαναπεσα σε καταθλιψη...
κι η αθήνα (ιστορικό κέντρο) ωραία είναι να σας πάω εγώ βόλτα να σας φύγει η κατάθλιψη!!! :d
γουεστι εχω εγω και ειναι πολυ καλη συντροφια...παρε ενα σκυλακι...αν δεν θες να το κανεις βολτα παρε μπουλντογκ αν σαρεσουν...τα γουστι θελουν 2 ωρες την ημερα βολτα...εκτος κ αν το χεις μεσα στο σπιτι και το παιζεις ετσι ωστε να εκγυμναζεται.
Νομιζω οτι ειναι τελειως ανευθυνο να πεις "παρε ενα σκυλακι" γιατι βαριεσαι.
Ο σκυλος ειναι ενα πλασμα με συναισθηματα και εχει παρα παρα πολλες ευθυνες.
Ειναι σαν να εχεις ενα μωρο ,που θα παραμεινει μωρο για 12-15 χρονια.
Ειναι απανθρωπο και ανευθυνο να το παρατησεις στο δρομο μετα με την πρωτη ευκαιρεια.
Παρε καλυτερα ενα iphone.
σωστος ο maus!
Το καλύτερο είναι αυτό. Αδειάζεις, χαλαρώνεις κι επανέρχεσαι δριμύτερεος. Μιλάμε για ολική ανακαίνιση εαυτού!
Μακαρι να ειχα κ εγω τοσα να τα διαθεσω σε ρουχα κ ομορφα πραγματα μαζι με το αγορι μου
Το 2010 τα διεθετε..Τωρα εχουμε 2014.
Μμμμμμ φτιάξε ένα όμορφο κήπο ειδικά τώρα που θα καλοκαιριάσει, με όμορφες γλάστρες και ωραίες πολυθρόνες, με πολλά πολλα χρώματα που θα σου φτιάχνει την διάθεση. και μια φωτογραφικη μηχανή κρατά πολύ καλή παρέα. :)
Eγω , θα τα κραταγα μεχρι να μου την δωσει κατι πραγματικα .