περα απο την ειρωνια,εχεις να πεις κατι αλλο η μονο εδω νιωθεις μαγκας?
Printable View
Αμα θες να σταματησεις πραγματικα , αυτο που εκανες και πριν ,τοτε μπορεις .Δεν θα σου πω κατι αλλ
Αρκει να το θες .Και αυτο θελει δυναμεις πολλες
Επιμενω ομως ,σε αυτο που ειχα γραψει και στα πρωτα ποστ ....μην το κανεις σαν εμενα
Παρε βοηθεια
.Ειναι δυσκολος ο δρομος πολυ ,απο προσωπικη εμπειρια πολλα χρονια πριν
ολοι μπορουν να τον διαβουν ,αν πραγματικα θελουν :)
Originally
Θα γραψω ενα μηνυμα στα γρηγορα γιατι ειμαι λιγο βιαστικος αποψε.
Soft τι εννοεις οταν λες να παρω βοηθεια? Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης? Με αγχωνει λιγο αυτο που λες...
fearg, εγώ θα επιμείνω πως το πρόβλημα σου είναι το ποτό, όχι οι σχέσεις σου με τις γυναίκες.
έχεις εξαρτηθεί από αυτό.
όταν το χρειάζεσαι για να λυθείς , έτσι είναι.
όταν θ γίνεις λιώμα και σε ένα άντρα να πας να μιλήσεις , να γίνεις πιο κοινωνικός δλδ, πάλι πρόβλημα δν θα έχεις ?
εκτός αν σου συμβαίνει μόνο με τις γυναίκες.
εγώ πάντως όταν ήθελα να λύνομαι το είχα ανάγκη για όλες μου τις κοινωνικές επαφές.
αυτό λέγεται εξάρτηση από το ποτό.
τώρα πώς θα το κόψεις - μειώσεις , είναι ή καθαρά στο χέρι σου ή με βοήθεια ειδικού.
O σκοπος μου δεν ηταν να σε να σε αγχωσω Fearg.Αλλα να σου πω μονο οτι ,αν θες πραγματικα να ξεφυγεις απο εναν εθισμο ,πρεπει πρωτα να αποδεχτεις οτι εχεις προβλημα .Και μετα τα βηματα ειναι απλα, αλλα ανηφορικα πολυ αν το κανεις μονος .Και μπορει στην πορεια να κουραστεις ,και να σταματησεις .
Πηγαινε σε εναν ψχλ ,πες το προβλημα σου απλα{Δεν μπορω να επικοινωνισω αν δεν πιω } Θα σε στηριξει Freag σε αυτη τη προσπαθεια σου :)
Μιλησε σε ανθρωπους δικους σου μεσα στην οικογενεια ,αν μπορεις ,σε φιλους να μην σε πιεζον για εξοδους κτλ
Και θα δεις οτι ολα θα παν καλα
Boltseed --> Ναι, ετσι οπως το λες ακουγεται πολυ ευκολο. Και θα προσπαθησω να το δοκιμασω, στη χειροτερη θα φαω ακυρο. Στην τελικη, το αλκοολ ειναι πιο ανθυγειινο απο τις χυλοπιτες, ετσι δεν ειναι ? :D Ελπιζω μονο, να μην δειλιασω εκεινη την ωρα.
VasilisA --> Χαχαχ οταν λεω γλεντια, εννοω σε παρτυ κλπ. Οχι οτι θα ειχα προβλημα να γινω τυφλα στους γαμους, απλα δεν ειναι ακομα του γουστου μου. Σε καμια 30αρα χρονια ισως.
arktos --> Δεν ξερω αν εχω εξαρτηθει απο το ποτο, παντως δε μου χρειαζεται για να γινω πιο κοινωνικος. Δεν εχω προβλημα να γνωρισω καποιον (αντρα η γυναικα) σε φιλικο επιπεδο. Αυτο το κολλημα που εχω μου συμβαινει, οπως ειπες, με τις γυναικες και για να γινω πιο συγκεκριμενος, μου συμβαινει με τις γυναικες οσον αφορα το ερωτικο κομματι. Δεν μπορω να διανοηθω οτι μια κοπελα μπορει να με βλεπει ετσι και γι' αυτο κραταω μια αποσταση ετσι ωστε να μην παρεξηγηθω. Και περιμενω να δω καποια κινηση απο την κοπελα, κατι που να σημαινει οτι στανταρ της αρεσω, για να προχωρησω.
Soft --> Αυτο που με αγχωνει ειναι αυτο το "Παρε βοηθεια". Δεν εχω συνηθισει να ζηταω βοηθεια, ουτε απο τους γονεις μου, μονο να δεχομαι αν μου την προσφερουν. Τωρα, οπως ειπα και στην arktos, δεν εχω εθιστει στο αλκοολ, ισα ισα εχω αρχισει να το βαριεμαι, θα προτιμουσα κατι πιο δυνατο και με περισσοτερες συγκινησεις, οπως ο ερωτας. Πιστευεις οτι χρειαζομαι ψυχολογο για αυτη την περιπτωση? Παντως θα προτιμουσα να το παλεψω μονος, αντε με λιγους φιλους. Ουτε με ψυχολογο, ουτε με οικογενεια.
Fearg, εγω ακομα δεν καταλαβα αν το προβλημα σου ειναι το ποτο η η ελλειψη διαχυτικοτητας στις επαφες σου.
Παντως δοκιμασες με το ποτο και οπως ειδες πως δεν πετυχε,δεν νομιζεις πως ηρθε η ωρα να δοκιμασεις και κατι αλλο;
Οσο για τα θεματα συζητησεων,ανοιξε ενα cosmopolitan αποστηθισε το μισο περιοδικο και εισαι και ο πρωτος.
Αν σε θελει η κοπελια ειναι βεβαια αλλο θεμα,εκει παιζουν πολλα πραγματα,εσυ βεβαια την προσπαθεια σου την εκανες,καλυτερα απο το τιποτα.
Καλη επιτυχια Δον Ζουαν,περιμενουμε νεα :)
Το προβλημα μου ειναι το 2ο που ειπες.
Πιστευεις οτι θα βοηθησει να ενημερωθω για θεματα τυπου cosmopolitan? Το μονο θεμα που θα μπορουσε να ενδιαφερει εναν αντρα απο εκει μεσα χωρις να θεωρηθει υποπτο ειναι οι στασεις στο σεξ :D
Παντως δεν νομιζω οτι ειναι ο τυπος μου μια κοπελα που εχει για βιβλο της το cosmopolitan.
Σιγουρα θα εχετε νεα, ελπιζω να ειναι ευχαριστα.