πως καταλαβατε ρε παιδια οτι ειναι διπλοπροφιλ?και το ρωταω σαν ανιδεη χωρις αποδειξεις απλα με αυτα που γραφει?
Printable View
πως καταλαβατε ρε παιδια οτι ειναι διπλοπροφιλ?και το ρωταω σαν ανιδεη χωρις αποδειξεις απλα με αυτα που γραφει?
Εχουμε γινει βετερανοι πλέον! dont even ask.! ;)
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι διπλοπροφιλλο.
Φυσικα υπαρχει η πιθανοτητα λαθους.
Το οτι επισημαναμε το γεγονος αυτο οτι καποιος μπαινει με διπλοπροφιλλα και την υποψιαζομαστε δεν ηταν λογος να μας προσβαλλει , εκει τα πηρα...
Ευαγγελία μας πέτυχες σε μια καχύποπτη περίοδο όπου κάποια μέλη έκαναν εσκεμμένα πολλά προφίλ.
Λυπάμαι αν είσαι νέο μέλος και έπεσες πάνω σε αυτή την... κακιά στιγμή, όπου μοιάζει το μήνυμα σου και ο τρόπος σου, να έχουν ομοιότητες με το μέλος που έκανε τα πολλά προφίλ.
ΥΓ. Το νέο (οφείλω να ομολογήσω ιδιαίτερα προηγμένο σύστημα που χρησιμοποιούμε) έχει αποκαλύψει δεκάδες πολυπρόφιλα μέλη που ούτε φανταζόμουν ποτέ. Η Ευαγγελία, δεν φαίνεται να είναι μέσα σε αυτα)
Ας ληξει σας παρακαλώ θερμά το θέμα εδώ και ας δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την Ευαγγελία κι αν τελικά το σύστημα απέτυχε, δεν βαριέσαι! Καλά να μαστε...
βετερανε λες οτι σε προσβαλα εσυ προσβαλες εμενα και οχι εγω εσενα γιατι στα αληθεια πρωτη φορα γραφω.οταν με αποκαλεις βλακα χωρις να φταιω μετα συγχωρησεως αλλα προς το ατομο μου εισαι λαθος.γιατι σημερα το πρωι εστειλα το δευτερο μηνυμα στον υπευθυνο γιατι προσπαθουσα να στειλω μηνυμα και ελεγε οτι δεν εχω αρκετα δικαιωματα.πριν λοιπον κακολογησεις καποιον χωρις να εχεις στοιχεια.και επικοινωνησε με τον υπευθυνο του σαιτ ΒΕΤΕΡΑΝΕ.ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.εδω μπηκα για να πω το προβλημα μου και εσεις με κανατε χειροτερα σας ευχαριστω
Καλησπέρα NikosD.
Γιατί δεν ρωτάμε ευθέως κάποιον αν θέλουμε να πάρουμε απάντηση και το παίζουμε όλοι ντετέκτιβ για να μάθουμε μια απλή απάντηση. Λοιπόν ευκαιρία να φτιάξουμε θέμα.
(το προφιλ insect είναι σημαδιακό και μοναδικό που αντιστοιχεί στον άνθρωπο που γράφει και θέλει να είναι ευθύς με το κάθε είδους φρούτο).
νικο σε ευχαριστω αλλα ειλικρινα εγω δεν εχω ξαναστειλει κανενα μηνυμα
είχα και ένα ακόμα νικ με το οποίο εμπαινα στο φορουμ προτού αλλάξει αλλά υποσχέθηκα να κρατήσω μονο το νικ insect. τα κουτσομπολιά βεβαίως και στο όρος Εβερεστ να ήμουν δεν θα μπορούσα να τα αποφύγω. λολ. Μιλήστε ρε καθίκια. :p
και συνεχιζεις να προσβαλλεις στο ιδιο υφακι...εαν εσυ δεν το καταλαβαινεις τι να πω...Quote:
ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.εδω μπηκα για να πω το προβλημα μου και εσεις με κανατε χειροτερα σας ευχαριστω
δεν προσβαλω κανεναν εσυ με αποκαλεσες βλακα χωρις να φταιω.και λες οτι εχω ποσα προφιλ που εχω μονο ενα.αν στο εκναν εσενα και σου ελεγαν ολα αυτα τι θα εκανες?
Quote:
απλα ηθελα συμπαρασταση συγνωμη ισως διαλεξα λαθος σαιτ και δεν εχω μαθει να παιζω με τετοια πραγματα.
Αυτο ποιος το εγραψε?
και αυτο ποιος?Quote:
.μπορει να κανω και λαθος , συγγνωμη εαν ειναι ετσι.
εγω μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα μπηκα σε αυτο το σαιτ να μοιραστω αυτο που νιωθω και εσις με κραξατε λεγοντας οτι σας κοροιδευω αυτο γραφω
αυτο το εγραψες εσυ αλλα ολοι τα βαλανε μαζι μου
Τα βαλανε μαζι σου γιατι μπινελικωσες το σαϊτ...που εχει μελη ολους τους υπολοιπους.
Ετσι εκανε και το διπλοτριπλοπροφιλο.
Τεσπα στο αρχικο θεμα ,δεν ξερω τι να πω περαν του οπως πηγες στους ας πουμε σωματικους ειδικους , πηγαινε και στους ψυχικους.
Και αν καταλαβα καλα ειναι περιοδο εντασης για σενα μιας και κατι απροσδοκητο μπηκε στην ζωη σου.
Ισως χρειαζεσαι την εξτρα βοηθεια.