Εγώ καταλαβαίνω πως περνάς χειρότερα από όλους. Εσύ περνάς χειρότερα από μένα. Εσύ περνάς χειρότερα γιατί δε μπορείς να νιώσεις (και απόλυτα δικαιολογημένα, γιατί πολύ απλά υποφέρεις) πως νιώθουν οι άλλοι. Και δεν είναι καθόλου εγωιστικό να μη νοιάζεσαι, γιατί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για σένα είσαι εσύ. Κανείς δε μπορεί να μπει μέσα σου και να βιώσει τον πόνο σου. Νιώθω την κούρασή σου. Μια συμβουλή μου θα ήταν να μη πηγαίνεις συνέχεια γυμναστήριο αλλά περιόρισέ το σε 2 ή 3 φορές την εβδομάδα. Επίσης υπάρχουν και άλλου είδους δραστηριότητες που μπορούν να είναι πιο ευχάριστες και ταυτοχρονα προσφέρουν ευεξία όπως ο χορός, το περπάτημα ή το κολυμβητήριο. Εμένα μου κάνει καλό να πηγαίνω με παρέα γιατί συζητάω και έτσι περνάει πιο ευχάριστα η ώρα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω ΚΟΥΡΑΓΙΟ και να σου δώσω μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ με πολύ αγάπη. Αύριο θα είναι καλύτερα και μεθαύριο ακόμα πιο καλά. Θα με κάνεις πολύ χαρούμενη αν αύριο μπεις και γράψεις ότι είσαι καλύτερα. Και αν όχι αύριο, δε πειράζει υπάρχει και το μεθαύριο. Α! και δεν είσαι κακιά γιατί πολύ απλά κακός δεν είναι κανείς. Πράξεις μόνο κακές υπάρχουν.