-
Τίμο χαίρομαι ιδιαίτερα για σένα. Είναι από τις στιγμές που αισθάνομαι ότι το forum προσφέρει πραγματικά βοήθεια σε κάποιους...
Οι ψυχολόγοι δεν είναι γιατροί και δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα.Αν κρίνει ότι ενδεχομένως χρειάζεσαι θα σε στείλει η ίδια σε ψυχίατρο.
Να θυμάσαι ότι η αρχή είναι το ήμιση του παντός.
Και επειδή σε συμπάθησα θα περιμένω με αγωνία να μας πεις τι έγινε!
-
ΕΓΩ ΤΙΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΕΙΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΩΤΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ\'\'\'1
-
Τίμο μου μην αναλώνεσαι τώρα σε προβληματισμούς περί ειδικοτήτων.....το σπουδαιότερο είναι ότι από κάπου έκανες αρχή.......Το ερώτημα για το ποιός είναι κατάλληλος θα φανεί στην πορεία βάση των δικών σου ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων..Μην χάνεσαι λοιπόν άσκοπα σε σκέψεις που δεν χρειάζονται.....
Όλα θα βρουν τον δρόμο τους.....μην αγχώνεσαι!:)
-
Λοιπον παιδια,τελικα πηγα σημερα στην ψυχολογο,δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει αλλα μαλλον συνεχισω να πηγαινω!!!Ηταν ανετα για πρωτη φορα,βεβαια με ρωτησε παρα πολλα πραγματα για το βιογραφικο μου!!!
Μου ειπε να παω αν θελω και σε καποιον ψυχιατρο για φαρμακα αλλα δεν το συνιστα!!
Φιλια σε ολους
-
Μπράβο Τίμος23! :that:
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη!
Χρύσα
-
Μπράβο Τιμο!!!
Μπράβο φίλε!!!:):):)
-
τίμοοοοο
είναι σημαντικό που πήγες στην ψυχολόγο.
το τί βήματα θα κάνεις μετά θα τα ανακαλύψεις στην πορεία.
τα φάρμακα θα σε βοηθίσουνε μόνο αν έχει επιρρεαστεί η λειτουργικότητα σου.
επαυξάνω σε αυτό που έγραψε η olga_soul!
Διαβάζω για το γεγονός οτι θέλουνε να στα πάρουνε κάποιοι ιατροί.αυτό που ξέρω είναι οτι από την στιγμή που επιλέγουμε να πάμε σε έναν ειδικό ιατρό όπως ψυχολόγο ή ψυχίατρο.τότε κάνουμε και το βήμα να μιλήσουμε.
είναι επόμενο να μας φαίνονται περίεργα κάποιες αντιμετωπίσεις.να μην τις καταλαβαίνουμε να μην μας αρέσουνε να μην να μην κλπ.
και όμως έτσι είναι,ειδάλλως θα βοηθούσαμε οι ίδοι τον εαυτό μας.
παράλληλα με μία ψυχοθεραπεία από έναν ιατρό θα βοηθίσει όλους σας όπως και εμένα να αρχίσει η συζήτηση με φίλους με την οικογένεια.
όλα θα έρθουν σε έναν σωστό ορθό τρόπο ζωής και υγείας ψυχικής.
μην ψάχνεται να βρείτε τον καλύτερο ιατρό,εμπιστευτείται αυτόν που θα επιλέξεται και ξεκινήστε μαζί του.
το να αλλάζεται 1,2,3,4, και βάλε δεν θα βρεθεί η λύση.
επιμείνετε στο πρόβλημα που θα σας πει που υπάρχει,μην το αποφεύγεται.μην αλλάζεται χώρα νομίζοντας οτι θα βρείτε βοήθεια αλλού.
όλα μέσα στο μυαλό μας είναι.
ναι μεν διαλείμματα για αλλάγες εικόνων.
κάντε ταξίδια.επικοινωνήστε με τους ανθρώπους γύρω σας.μιλήστε.οι μόνοι κανόνες που υπάρχουνε είναι αυτοί που ισχύουνε όταν παραβαίνουμε την ασφάλεια ενός ανθρώπου.
κανόνες για το πως θα μιλήσει ο κάθε ένας πως θα αισθανθεί πως θα φερθεί δεν υπάροχυνε.
βρείτε τρόπο να περνάτε καλά εσείς και μόνο για αρχή και μετά οι άλλοι.
ανακαλύψτε τα κόμπλεξ τους προβληματισμούς ανασφάλειες και εναντιωθείται σε αυτά.
το βήμα έγινε.
η συνέχεια είναι η ορμή ενός ποταμού που τα δίωχνει τα αποβάλλει όλα.
Keep going!
smile
-
Τίμο χάθηκες. Πως πάει η θεραπεία σου?
-
Timo,
η ψυχολόγος που πηγαίνεις ποιός στη σύστησε? τι προσόντα έχει? τη ρώτησες? χρείαζεσαι ψυχολόγο κλινικά εκπαιδευμένο για να σε βοηθήσει.
Με εκτίμηση και ενδιαφέρον.
psystress
-
Geia sas paidia....kataxwrisa tin proigoumeni bdomada mhnyma alla mallon kapoio problima eixe to site!!!!
An kai den synexisa tin therapeia,epeidh efyga apo athina,niotho kallitera genika(exoun ypoxorisei kapoia entona symptomata pou eixa teleytaio diastima(stomaxoponoi klp).....kai genika exo arxisei na bgaino apo to kabouki mou siga siga...kai kinoumai genika(mi fantasteitai tipota trelo)
Gyrisa ton 15 aygousto kai tora tha synexiso me tin psyxologo!!!
apo bdomada arxizei h eksetastiki mou,kai gi ayto niozho arketa piesmenos se bathmo pou leo na mi doso katholou....tha deiksei!!!
Psystress,h psyxologos einai klinika ekpaideymenh.....
filia se olous
-
Τιμο, να επιλέξεις μόνο τα μαθήματα που πιστεύεις ότι μπορείς να περάσεις και να τα δώσεις.
Έχεις ενημερώσει τους γονείς σου για τα προβλήματά σου?
Ξέρουν ότι επισκέπτεσαι ψυχολόγο?
-
Auto tha kano!!!!!
nai to kseroun,kai oxi mono autoi....
exo arxisei genika kai to leo stous gyro mou....barethika na ypokrinomai kai na leo dikaiologies!!!
-
Τίμο με μικρά βήματα, στόχους που μπορεί να εκπληρώσει και συστηματική προσπάθεια ο καθένας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Όταν θυμάμαι ξεκίνησα ξανά τα Τ.Ε.Ι. ο γιατρός με έβαλε ένα πρόγραμμα με λίγα μαθήματα και χωρίς εργαστήρια όπου η παρακολούθηση ήταν υποχρεωτική και αυτό με άγχωνε. Στο ενδιάμεσο μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα κάθε μέρα αναίβενα στο χώρο του Τ.Ε.Ι. και καθόμουν στην αρχή για 30 λεπτά και σταδιακά περισσότερο προκειμένου να αρχίσω να συνιθήζω στο άγχος που μου προκαλούσε ο χώρος και να απευαισθητοποιούμε. Έτσι σιγά σιγά μπόρεσα και να προσαρμοστώ και να συνηθίσω το χώρο, τον κόσμο, τις γεμάτες αίθουσες και έμαθα να ξεπερνάω τον πανικό εκεί που εκδηλωνόταν. Αυτή την εμπειρία έχω αυτή σου μεταφέρω. Σιγά σιγά προχώρησα αλλά καθημερινά. Πισωγυρίσματα και αποτυχίες βρήκα μπροστά μου και βρίσκω. Αν κοιτάς όμως μακριά, στο στόχο που έχεις βάλει τότε ανακτάς τις δυνάμεις σου, συγκεντρώνεσαι και συνεχίζεις. Καλή προσπάθεια σου εύχομαι.
Φιλικά
Alex30
-
..telika? ti egeine? geia soy timo:)
-
παιδια εγω εκτος απο κρισεις πανικου που ειναι σπανιες.εχω απτα 13 μου και τωρα ειμαι 23 ενα αισθημα παντα οτι κουνιεμαι μεσα μου.ενω εξωτερικα δεν τρεμω!sos τι ειναι?νιωθει κανεις τετοιες μυικες συσπασεις?απο εξετασεις καλα.αλλα τα βαρεθηκα ολα αυτα.εχω και κατι σαν θολωμα στα ματια ιδιως με τα φωτα οταν νυχτωνει...πηρα 6 μηνες λαντος αλλα μονο οι πονοκεφαλοι μειωθηκαν