ΩΩχ μπανάνες τρώω :( 1 τη μέρα γιατί είναι επίσης αντικαταθλιπτικές αλλά όχι ώριμες.
Αύριο είναι κυριακη αλλα τα μαγαζια ειναι ανοιχτα εχω την εντυπωση. ;) Επειδή είναι 1 κυριακη πριν τα χριστουγεννα. Μου το είπαν το πρωι στον φούρνο.
Printable View
ΩΩχ μπανάνες τρώω :( 1 τη μέρα γιατί είναι επίσης αντικαταθλιπτικές αλλά όχι ώριμες.
Αύριο είναι κυριακη αλλα τα μαγαζια ειναι ανοιχτα εχω την εντυπωση. ;) Επειδή είναι 1 κυριακη πριν τα χριστουγεννα. Μου το είπαν το πρωι στον φούρνο.
πηρα εχεισ δικιο ..ανοιχτα ειναι αυριο..!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ωραιαααα... θελω να φτιαξω αυτο εδω...και θελω ενα καδρο..τα εχει φθηνα εκει..
http://i6.photobucket.com/albums/y20...ts-450x475.jpg με τα πατελακια
η το λευκο..http://i6.photobucket.com/albums/y20...dovegrey-1.jpgμε κρεπ χαρτι..αν και το προσπαθησα και δεν ειναι οσο ευκολο φενεται....
Ασχολείσαι με χειροτεχνίες και έτσι?? Γουστάρω πολύ!!
ναι¨!!! εχω ανοιξει και θεμα το ''οι δημιοιργειεσ μασ..δηλαδη τι δημιουργησαμε σημερα..''μεσα δεν εχει δικεσ μου δημιουργειεσ..αλλα εχει διαφορα σουπερ που εχω ανακαλυψει κατα καιρουσ..
Δώσε λινκ!!! Εγώ ασχολούμαι όχι με την χειροτεχνία ακριβώς αλλά με την παρασκευή διάφορων πραγματων aka σαπουνια/κεριά/αρώματα. Με ενδιαφέρει πολύ η χειροτεχνία!!!
αντεεεε.. εβρηκα το καπακι μου χεεχεχεχε (αλα .. κυλισε ο τεντζερησ..)χεχεχε κατσε να το βρω..
χαχα για κάτσε αυτό θέλει έρευνα γιατί είναι βλέπω και μεγάλο τόπικ. Θα ξεκινήσω να το εξερευνώ αμέσως!!!
εννοουσα φυσικα πεταλακια και οχι πατελακια αλλα ωσ κλασσικη αριστεροχειρασ ειμαι και λιγο δυσλεκτικη..χεχεχεχ..
αα το κατάλαβα ρε συ χαχα με φυσικα πεταλακια?? πως θα τα κανεις όμως να μην χαλάσουν;
μαλλον με ψευτικα...
χαχαχα αα τωρα καταλαβα εννοουσες φυσικά, πεταλάκια. όχι φυσικά πεταλάκια :d Δεν ξέρω αν το έπιασες πως το έπιασα. :d
¨)¨)¨)το πιασα το πιασα.. :P
Γατε μου.. αν μπεις εδω.. και το δεισ παρε με τηλ!!
ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ.ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ,ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ,ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ,ΨΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΑΡΔΕΛΑ ΤΟΝΟΣ....