Originally Posted by
RainAndWind
Τι θα ανακαλύψεις το τόσο φοβερό άρκτε μου που τρέμεις γι αυτό? Σιγά...το πολύ πολύ να ανακαλύψεις πως έχεις φιλοεξαρτητικές τάσεις στην προσωπικότητά σου, που δεν αποτελεί δω που τα λέμε και τίποτε το σπάνιο στα κακοποιημένα άτομα. Ωραία, και πες ότι το ανακαλύπτεις λοιπόν. Έχουμε και λέμε. Εφόσον λοιπόν φτάσεις να βεβαιώσεις τις υποψίες σου (αν γίνει φυσικά αυτό) και πάλι θα διαπιστώσεις ότι έφυγες από μία προηγούμενη σχέση ζωής που δε σε κάλυπτε (για να χωρίσεις αυτό διαφαίνεται) και πέρασες σε έναν πιο δυναμικό και ανεξάρτητο εαυτό. Έχω την εντύπωση πως είσαι σε ένα δρόμο αυτονομίας, δίχως να το έχεις κατανοήσει και εκτιμήσει ακόμη αυτό το τοπίο αλλαγών. Όμως έχω την αίσθηση πως υπάρχει το τοπίο και πως με τον καιρό θα σου προσδώσει χαρακτηριστικά που αντί να τα τρέμεις θα σε κάνουν να σταθείς δυνατότερα στα πόδια σου. Έκανες μία μεγάλη ανατροπή, με κόστος και αυτό δε δείχνει καθόλου ένα άτομο που τρέμει, δείχνει ένα άτομο που βαδίζει με τόλμη προς ένα νέο χώρο που να τον καθορίζει θετικότερα.
Με τις δικές σου συνθήκες ζωής και περιβάλλον (απ' όσα έχω εγώ τουλάχιστον διαβάσει), ήθελε γαμάτα κότσια και αρχίδια -για να στο πω πιο λιανά, λολ), αυτό που έκανες. Δεν είσαι για λύπηση, είσαι για θαυμασμό! Δώσε πια στον εαυτό σου αυτό το μπράβο που σου αξίζει! και μάθε να εκτιμάς τους αγώνες του άρκτε. ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ.:)