Originally Posted by
me_vs_myself
καλα οσο αναφορα τον εαυτο μου ΔΕΝ νιωθω αγαπη. αφου με καταστρεφω μονιμως. το σωμα μ το καταστρεφω κ το επιπονω, κανω την ζωη μ δυσκολη περισσοτερο απ οτι ειναι.
ισως να με βλεπουν ομορφη δν ξερω, εγω με θεωρω μετρια.
αλλα με μπερδευουνε, γνωρισα ας πουμε τις προαλλες εναν τυπο στο στυλ μ ακριβως, σκουλαρικια ταττου 28 χρονων κλπ κλπ, κ ειπε απ την αρχη οτι ειναι σε φαση μονο σχεσεις κλπ. εμενα μαρεσει αυτος εχει κ αμαξαρα φοβερη, ειναι κ φωτογραφος. του πα οκ βλεποντας κ κανοντας, αλλα εκεινος επεμενε κ το παει πολυ μακρια μεχρι κ να μετακομισω σπιτι τ!!!!!!!!!!!!!1 βδομ τον ξερω ελεος! δν ξερω τι τρελλα πουλανε πια.........μια ακους συνεχεια το ''εγω δν ειμαι για σχεση'' κ τωρα ξαφνικα να σου ενας που με την μια θελει ΜΟΝΟ σχεση!
θα τρελλαθω πια με αυτα που ακουω!
ισως εχω συνδεσει την χαρα κ την ικανοποιηση με τα υλικα η φαγωσιμα αγαθα επειδη με πραξεις κ τετοια δν νιωθω.....δν εχω αισθηματα, οποτε ισως αυτα να μαρεσουν επειδη ειναι κατι απτο....τα αισθηματα δν ξερεις οτι υπαρχουν δεν μπορεις να τα πιασεις!μπορει να ναι κ η ιδεα σ!ενω κατι υλικο, μπορεις να το κρατησεις να το κοιτας να το χαιδευεις να το φορας