Originally Posted by
sabb
Είμαι ένας 50χρονος ωστόσο χωρίς κοιλιές και πατσάδες, ούτε φαλάκρες κι όλα αυτά τα ρατσιστικά που αράδιασες τσουβαλιάζοντας με απαξίωση ηλικίες που κάποτε θα φτάσεις και θα σου απαντήσω όχι για να υπερασπιστώ τους 35αρηδες - 40ρηδες κοιλαράδες (!!!) που τόσο μειωτικά αναφέρεις, αλλά γιατί είσαι ένας νέος άνθρωπος που δεν έχει και μεγάλη εμπειρία από τη ζωή και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα στραβά - μα πολύ στραβά....
Οι 35αρηδες - 40άρηδες πρώτα απ' όλα να σου διευκρινήσω πως διάγουν την καλύτερη παραγωγική , σεξουαλική (από άποψη εμπειριών) , γενετήσια, συμπεριφοριστική ηλικιακά περίοδο, έχουν κατασταλάξει στην φιλοσοφία του να επιδιώκουν περισσότερο την ικανοποίηση της συντρόφου και μέσα από αυτήν να αποζητούν την δική τους ολοκλήρωση, είναι ήδη στην αγορά εργασίας , οικονομικά ανεξάρτητοι κι άλλοι φτασμένοι επαγγελματίες, και τα βιολογικά κουσούρια που αναφέρεις (κοιλαράδες κλπ) , αφορούν μόνο ένα μικρό ποσοστό ανδρών... Όλα αυτά αποτελούν ένα ελκυστικό πακέτο - φυσικά δεν είναι παρά μονάχα το περιτύλιγμα , μια και οι ποιοτικές διαφορές των ανθρώπων ξεχωρίζουν την ήρα από το στάρι , κάτι που έτσι κι αλλιώς γίνεται σε όλες τις ηλικίες. Στην προκείμενη περίπτωση αγαπητέ μου, έχεις να αντιτάξεις μια βιολογική ανωτερότητα λόγω ηλικίας, αλλά σε όλα τ' άλλα χάνεις από χέρι και να σ'ενημερώσω πως τα κοκοράκια πια δεν είναι της μόδας, χρειάζονται πολλά περισσότερα πράγματα για να κατακτήσει κανείς τον συναισθηματικό κόσμο μιας ώριμης σε εμπειρίες γυναίκας.
Γιατί στ' αλήθεια θα πίστευες πως μια γυναίκα 40 χρόνων, να επιζητούσε μια μόνιμη σχέση με κάποιον σαν και σένα, αν όχι μια "ξεπέτα" one night stand , που θα την αναζωογονούσε και θα την κολάκευε αλλά δεν θα της έδινε τίποτε παραπάνω ? Τι να συζητήσει και τι απόψεις και ιδέες να ανταλλάξει με κάποιον που αντιλαμβάνεται τόσο επιφανειακά την ζωή και αδυνατεί να εμβαθύνει στις ανάγκες που ωθεί τις μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες να έλκονται από συνομίληκους τους ή ακόμη και πολύ μεγαλύτερους τους ? Οι στυλ "Πρωτάρη" περιπέτειες φυσικά και υπάρχουν και κάποιες από αυτές μπορεί να εξελιχθούν και σε μόνιμες σοβαρές καταστάσεις, αλλά υπάρχουν απλά και μόνο για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα με τον keep πως αν έκανες αυτή τη στιγμή ένα άλμα μέσα στο χρόνο και βρισκόσουν μετά από 5-10 χρόνια να έβλεπες για λίγο το με πόση ανωριμότητα αντιλαμβάνεσαι αυτή τη στιγμή πράγματα και καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις των ανθρώπων, θα είχες σβήσει το πόστ σου χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτε εναντίον της τάσης σου να έλκεσαι από μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες, περί ορέξεως που λένε κολοκυθόπιτα. Εκείνο το οποίο θέλω να σε βοηθήσω να καταλάβεις, είναι πως η κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά, και θα σε προσκαλούσα να απολαύσεις την δική σου μέχρι να φτάσεις στο επόμενο στάδιο της εξελικτικής σου πορείας...
ΥΓ Ακόμη χτυπιέμαι από τα γέλια για το ότι οι 35άρηδες σου φαίνονται σαν απόκληροι της ζωής !!! Σιγά μην είναι και για τα ΚΑΠΗ, έλεος....