Ματεο μην αγχωνεσαι γιατι οσο το σκεφτεσαι τοσο χειροτερα ειναι.Αφεσου, ερωτευσου και ειμαι σιγουρη οτι θα συμβει συντομα. υπαρχουν αρκετες κοπελες που τους ελκυουν οι ευαισθητοι και ρομαντικοι ανδρες.
Printable View
Ματεο μην αγχωνεσαι γιατι οσο το σκεφτεσαι τοσο χειροτερα ειναι.Αφεσου, ερωτευσου και ειμαι σιγουρη οτι θα συμβει συντομα. υπαρχουν αρκετες κοπελες που τους ελκυουν οι ευαισθητοι και ρομαντικοι ανδρες.
Πιστευω λιγο το μεγενθυνεις το θεμα και γινεσαι υπερβολικος.20 χρονων εισαι τωρα τελειωσες το σχολειο ποτε να προλαβεις να αποκτησεις εμπειριες.Τα πιο πολλα παιδια στην ηλικια σου αρχιζουν και αποκτανε ερωτικες σχεσεις.Μην πιστευεις και πολυ αυτους που λενε οτι πηδανε απ τα 15 καπιοι λενε και ψεματα.Εχεις απειρο χρονο μπροστα σου μακαρι να μουν στην ηλικια σου.
Mateo ρε συ κοιτα να δεις...εγω τωρα ειμαι 26 στα 27 και ειμαι παρθενος...ελπιζω συντομα να μην ειμαι και σιγουρα κι εγω καταρρεω οταν ακουω ιστοριες οτι αλλοι εκανα ερωτα πολυ πιο μικροι...αλλα οπως σου εγραψαν τα παιδια πιο πανω καταρχην εισαι πανω κατω στην ηλικια που ξεκινανε οι περισσοτεροι...δλδ πλεον εμενα οι 20χρονοι μου φαινονται πιτσιρικια και μου φαινεται και λογικο να ειναι πολυς κοσμος παρθενος σε αυτη την ηλικια...ειδικα οταν συνειδητοποιησα οτι το σεξ δεν ειναι κατι που γινεται τοσο ευκολα οσο στις τσοντες... Επισης εγω στα 20 μου δεν ημουν ψυχολογικα ετοιμος να το περασω...η αποδειξη οτι οποιος το κανει στα 15 δεν ειναι απαραιτητα και τυχερος...και σιγουρα δεν σημαινει οτι το ευχαριστηθηκε κιολας...ακομα και τραυματα μπορει να του αφησε...φανταζομαι ακομα πιο πολυ στις κοπελες...
Το "λαθος" που εκανα εγω στα 20 μου ηταν οτι ημουν ντροπαλος, ανωριμος και γενικα στον κοσμο μου...(θα δεις πιο πολλα και ισως να βοηθηθεις αν διαβασεις το ποστ μου στην κατηγορια "οικογενεια-σχεσεις-σεξουαλικοτητα") αλλα και με παραπανω κιλα...
Αν εχω καποιες συμβουλες να σου δωσω εν ταχει ειναι οι εξης: χασε τα κιλα με γυμναστικη και τρεξιμο...να εισαι σοβαρος και μετρημενος και να κοιτας την δουλεια σου...προσπαθησε να συνειδητοποιησεις οτι ειναι κατι φυσιολογικο και συμβαινει σε ολους μα ολους τους ανθρωπους...για το σεξ μιλαω....μη νομιζεις κι εγω τωρα το συνειδητοποιω αληθινα...και παλι με baby steps...αλλα ειναι η αληθεια...καταλαβε οτι δεν διαφερεις σε τιποτα απο κανεναν επειδη εισαι παρθενος και ασε τα μπουρδελα κατα μερους...καλυτερα βρε μια κοπελα να μοιραζεστε τις ιδιες ανησυχιες και να εξερευνηστε αυτο το κομματι μαζι...
τελευταιο και κυριοτερο: ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 1000 ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ!!! ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ...ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΨΕΙΣ...
αυτα απο μενα που ειμαι ομοιοπαθης και μεγαλυτερος σου αρκετα οποτε μπορεις να με νιωσεις αλλα ταυτοχρονα παρε δυναμη απο το πως εγω σαυτη την ηλικια καταφερνω να το αντιμετωπισω επιτελους και να το αποδεκτω...
θεος εισαι!!!!κ επισης θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου... (για τον παολο1 παει αυτο!!!!)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.
πολύ πειστικό επιχείρημα...
paolo 1
μου προκαλεις οργη
ισως ειναι ο τροπος σου να παιρνεις αγαπη
αλλα πιστεψε με υπαρχουν και αλλοι
βεβαια που να τη μαθεις την αγαπη ? στα μπουρδελλα????
δεν νομιζω...αλλα βλεπω ολο κατα κει ψαχνεσαι και προτεινεις
ο,τι και να εισαι ειλικρινα λιγη ανθρωπια καλο θα σου κανει
πεστα χρυσοστομη!
Danke! danke schoen :)
παιδια μην τρελενομαστε με τους οικους ανοχης....δεν ειναι κατι κακο.οι περισσοτεροι εκει πηγαμε πρωτη φορα!!!δεν ειπε κανεις οτι ειναι λυση αλλα αν δεν μπορει αλλιως ο ανθρωπος ε! γιατι να μην παει;;;δλδ ελεος...δεν του προτειναμε να παρει πρεζα!