Με το ' περίπου τα ίδια προβλήματα ' εννοείς πως έχεις κι εσύ τα στοιχεία που αναφέρεις για τους γονείς σου?
Γιατί αν είναι έτσι φυσικό δεν είναι να έχεις δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον εαν έχεις προβλήματα κοινωνικοποίησης (επειδή αναφέρεις πατέρα χωρίς φίλους και γνωριμίες) και προπάντων αποδοχής και προσαρμογής αν έχεις υιοθετήσει την απαξιωτική ματιά της μητέρας?
Μέχρι τώρα πάντως στα γραπτά σου προσωπικά βλέπω έντονα το 2ο...
Μάλλον μια αντίφαση θα έλεγα καλύτερα. Απ'τη μια απαξίωση κι απ'την άλλη άγχος επάρκειας.
Μου άρεσε πολύ και το ποστ της Τίτας (δε μου επιτρέπεται να σου δώσω ρεπ όμως... γκρρρ) αλλά και να συμπληρώσω πως επίσης μπορεί καταβάθος να ακολουθείς γονεικά πρότυπα ή πεποιθήσεις που σου έχουν περαστεί με αποτέλεσμα να σκαλώνεις.
Το ότι παντού γίνονται λαμογιές σαφώς και είναι δικαιολογία γιατί 1ον γενικοποιείς χωρίς να γνωρίζεις (καλά όσων αφορά τα πανεπιστήμια και την έρευνα ... βρήκες κι εσύ κλίκα!... κι εγώ τα έζησα αυτά ώσπου τα παράτησα για μεταπτυχιακό -διδακτορικό μιλάω, αλλά δεν το μετάνιωσα γιατί δε γούσταρα να μπω σε κείνο το σύστημα) και κατά 2ον υπάρχουν εργασίες που μπορείς να δουλέψεις ανεξάρτητα σαν πληροφορικάριος έτσι δεν είναι? Να ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση, ακόμα και με την εκπαίδευση να ασχοληθείς.. κα . Ότι δε σου κάνει δεν το επιλέγεις και προσπαθείς να στοχεύσεις σε κάτι που σου ταιριάζει.
Το έχεις εντοπίσει καθόλου?
Απ'το να συνεχίσεις να εκπαιδεύεσαι (καλό βέβαια) μήπως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις ΕΣΥ με τι θες να ασχοληθείς, τι σου ταιριάζει, με ποιο τρόπο θα επιβιώσεις (γιατί κακά τα ψέματα μπορεί οι επιθυμίες μας να είναι μακριά απ'το να μας προσφέρουν έναν αμεσο τρόπο επιβίωσης- απαραίτητος ) και να κάνεις πιο στοχευμένες κινήσεις ?