Καλησπέρα.Είμαι και εγώ ένα άτομο με χρόνια κατάθλιψη. Ταλαιπωρούμε αρκετά χρόνια με τα ίδια σχεδόν πάντα συμπτώματα.Μην μακρηγορώ όμως .Ήθελα να γράψω για την εμπειρία μου με το Cipralex. Όταν μου το πρότεινε ο γιατρός μου να πω την αλήθεια φοβήθηκα λίγο και το έψαξα καταλήγοντας στο συγκεκριμένο φόρουμ. Αφού διάβασα όλα τα πόστ είπα να μην το πάρω αλλά δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω στην δουλειά μου. Το είχα 2 εβδομάδες και δεν το άρχιζα. Τελικά το ξεκίνησα με μισό για 2 εβδομάδες και μετά ολόκληρο . Ειλικρινά έχω γίνει άλλος άνθρωπος είναι η πιο επιτυχημένη θεραπεία που έχω κανει εδώ και χρόνια. Ενώ ήμουν σπίτι δουλειά - δουλειά σπίτι και να αποφεύγω τους φίλους μου λόγω κατάθλιψης άρχιζα να βγαίνω έξω να πηγαίνω όπου με καλούν να διασκεδάζω . Είναι κάτι που είχα να ζήσω πολλά χρόνια . Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξαν και κάποιες αλλαγές στην ζωή μου όχι προς το καλύτερο απλά δεν δίνω τόση βάση πια . Δεν ξέρω εαν θα βοηθήσω κάποιον μ αυτά που γράφω αλλά σίγουρα βοήθησαν εμένα όταν είδα το φόρουμ. Για να ξαναγυρίσω στο Cipralex τα μόνα συμπτώματα που είχα είναι μείωση της λίμπιντο και ο ύπνος , πολύ ύπνος . Όχι υπνηλία . Περαστικά μας.