Originally Posted by
whitecandle
jimmaster, thanks για την απάντησή σου, αν και δεν μου άρεσαν κάποια που έλεγες, όπως πχ ένας θέλει να γίνει φίλος σου και δεν τον θέλεις. Είναι πολύ άδικο αυτό. Εσύ θα ήθελες να ήσουν στην θέση του; Για να τα πάρουμε όμως με τη σειρά, σου απαντάω σε ένα ένα.
Δυστυχώς δεν διορθώνονται όλα, πχ με τις φιλίες, έτσι νιώθω ότι θέλω σώνει και καλά να βρω παρέα, γιατί θέλω να βγαίνω και να μιλάω. Επίσης θέλω να λέω τα μυστικά μου, το έχω ανάγκη αυτό ίσως λόγω της αρρώστιας ίσως και επειδή απλά είμαι άνθρωπος. Οπότε δεν μπορώ να το κρύψω ότι θέλω απελπισμένα παρέα, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Πάντως είναι πολύ δύσκολα να βρεις σε χόμπι, γιατί το έχω προσπαθήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν δεν σε ξέρει ο άλλος, γιατί να βγει μαζί σου; Και ειδικά αν δείχνω απελπισμένη όπως λες. Λες και κάνω κανα έγκλημα, αλλά τελοσπάντων. Παρακάτω.
Αυτό που λέω για τη χαρά, είναι λόγω της αρρώστιας που έχω, δεν έχω συναισθήματα και αυτές οι καταστάσεις συνήθως διαρκούν για πάντα! Όσο για τα κιλά, το είπα πιο πάνω ότι δεν χάνω, έχω κάνει άπειρες φορές προσπάθειες, οπότε είμαι σε άσχημη θέση. Α και αυτό που λες με την υγειά μας, εγώ δεν την έχω ούτε αυτή, αφού δεν έχω συναισθήματα, δηλαδή χαρά και λύπη, ευχαρίστηση, και κίνητρα να κάνω κάτι ή λειτουργικότητα. Δεν καπνίζω και δεν πίνω. :)
Τέλος, δεν με πειράζουν οι παχουλοί, αρκεί να μην είναι πολύ, αφού κι εγώ έτσι είμαι, αλλά όμως αν είναι κάποιος άσχημος δεν τον κοιτάω, είναι η αλήθεια.