παλια παρα πολλα!!!τωρα απαντηση στα απωθυμενα που μου εχει αφησει αυτος ο χωρισμος,φοβο και ανασφαλεια...μια διαρκη ανησυχια οτι φταιω για ολα
Printable View
παλια παρα πολλα!!!τωρα απαντηση στα απωθυμενα που μου εχει αφησει αυτος ο χωρισμος,φοβο και ανασφαλεια...μια διαρκη ανησυχια οτι φταιω για ολα
δε ξερω πως να αμυνθω..να τον κανω να καταλαβει..
δεν καταλαβα αυτο που σου προσφερει τωρα αυτη η σχεση ειναι οτι οσο και καλα ειστε μαζι δεν νιωθεις αυτα που ενιωθες οταν ειχατε χωρισει? δηλαδη "φοβο και ανασφαλεια...μια διαρκη ανησυχια οτι φταιω για ολα"? Δηλαδη εισαι μαζι κ δεν αισθανεσαι καλα για να μην ειστε χωρια κ αισθανεσαι χειροτερα?
να καταλαβει αυτα που θες εσυ δεν προκειται. Αυτος καταλαβαινει αυα που θελει αυτος. Σε εχει ευκαιρη, σε εχει οποτε θελει, σε κανει οτι θελει, σου μιλαει οπως θελει, θα χει και καμια δυο αλλες εφοσον δεν ειστε επισημα μαζι και τελεια! μια χαρα τον βλεπω τον κυριο να περναει. γιατι να θελει αυτος να αλλαξει κατι?
το ξερω..αλλα πιστευω πως αν το τελειωσω θα μαι χειροτερα...φοβαμαι μην ξανανιωσω τα ιδια
καλυτερα ενα τελος με πονο παρα ενας πονος διχως τελος
το ξερω απλα πιστευω πως αν το τελειωσω θα μαι χειροτερα
ωραια αν δεν θες να χωρισεις με αυτον, και παλι η γνωμη μου είναι ότι σου αξιζει να σου φερονται σαν πριγκηπισσα και σου αξιζει να εχεις την ψυχικη σου ηρεμια!!!!!! Θελει αυτος να σου κλεινει το τηλ? ωραια δεν εγινε τπτ, πηγαινε να διαβασεις κανε μια βολτα κατι. Μην τα παιρνεις ολα μεσα σου. Δεν μπορει να εξαρταται η διαθεση σου απο το πως θα σου μιλησει καποιος.. Σου ειπε οτι τον ενοχλησαν το 2 λεπτα? Μην τον ξαναπαρεις τηλ! Ασε να παρει αυτος!
Να κρατήσεις αποστάσεις (αν δε μπορείς να ξεκόψεις άμεσα) ,να μη ζητάς πράγματα που δε μπορεί να σου δώσει για τον α β λόγο, να βάλεις τους όρους σου, να μην εμπιστεύεσαι την κρίση του για σένα, να μη χαρίζεις τον εαυτό σου έτσι χωρίς να το αξίζει, να αρχίζεις να καλύπτεις τις ανάγκες σου αλλού .. ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΩΘΕΙΣ στο να περνάς και να είσαι καλά. (ωχ μιάζει λίγο σαν τις 10 εντολές έτσι όπως τα έγραψα :P)
ε που θα πάει τελικά θα δεις πως δε σου προσφέρει πολλά ..
Να καταλάβει .. δεν είναι θέμα να καταλάβει, είναι θέμα να ενδιαφερθεί για σένα.
Μην συνεχίζεις το τρυπάκι να τον κάνεις να καταλάβει, έχεις προσπαθήσει ήδη πολύ για να καταλάβει τα αυτονόητα. Και μόνο ψυχοφθόρο ήταν μέχρι αυτή τη στιγμή.
d_o είμαι κι εγώ σε μια παρόμοια φάση με το πρώην αγόρι μου και ίσως χειρότερη θα μπορούσα να πω.ουσιαστικά οι απαντήσεις που σου έδωσαν είναι λίγο πολύ αυτές που έδωσαν και σε μένα όταν έθεσα το πρόβλημα μου στο forum.
όμως έχουν δίκιο.και γνωρίζω,είναι δύσκολο να αποκοπείς από ένα άτομο που σε έχει αγγίξει σε ένα βαθμό συναισθηματικά και σε επηρρεαζει ετσι.
αλλά αν δεν γίνει αυτό, δεν θα βρεις ποτέ εσύ την δική σου ηρεμία.
και επίσης αναρωτήσου κι αυτό.χρειάζεσαι απαραίτητα αυτό το άτομο στη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένη;
Εγώ κατάλαβα πως έχεις ενοχές για τη δική σου συμπεριφορά την προηγούμενη φορά που χωρίσατε και τώρα μέσα σου θεωρείς πως υπομένοντας ισοφαρίζεις με τη "θυσία" σου αυτή τα αλλοτινά σου σφάλματα. Φάουλ.
Κι εκείνος το αντιλαμβάνεται και το παίζει αναλόγως. Σε τιμωρεί.