θενκς ομπ! (και στα δικά σου:)
Printable View
@researcher: Αντε θα περιμενω :P
@oboro: Πες μας κ εσυ!!!!!!!
θενκς ; )
για εμενα και στο ονομα του ρεαλισμου περισσοτερο θα προσεθετα τη λεξη "μηνες" στη φραση της υπογραφης σου, για αυτο που φυσικα κι ελπιζω να ερθει καποτε.
ξερεις ομπ και μένα αν μου έλεγες πριν λίγο καιρό ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι τέτοιο θα ήμουν ακόμη πιο απαισιόδοξη από σένα.
Όμως, η ζωή μέσα στα πολλά άσχημά της έχει και ένα όμορφο:δεν ξέρεις ούτε πότε, ούτε από που θα σου έρθει και κει είναι η μαγεία της.
Αρκεί μόνο να είσαι έτοιμος, ακόμη και αν εσύ ο ίδιος δεν το ξέρεις...:)
Πραγματικα... Οπως δεν υπαρχει μεγαλυτερος διαλυτης απ' τον χρονο, ετσι δεν υπαρχει μεγαλυτερος καταλυτης απο το απροβλεπτο. το πιστευω αυτο.
Γαμώ αυτό με το καρουσέλ!
Ωραίος!
οντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@alexandros3: Eσυ δε μας ειπες κατι!
Λοιπον εγω ειχα προταση να παω τη Δευτερα καλαβρυτα για σκι!!! Δεν ξερω σκι κ δεν ξερω ακομα αν θα παω, αλλα μου εφτιαξε τη μερα anyway!!! Χιονισε!!!!!!!!!!!!!!!
Συμβουλες για αρχαριους sos :)
Καλα τι μου θυμησες τωρα με το σκι!!
τη τυφλαμου και γω πριν αρκετα χρονια
Και με καλουν ,και λεω ,ενταξει ρε παιδια ερχομαι αλλα δεν εχω ιδεα απο σκι σας το λεω
Μου λενε μην ανησυχεις εδω ειμαστε εμεις θα σου δειξουμε
Οκ λεω. Και παω
πανεμορφα ολα ,και αρχιζουν τα πρωτα μαθηματα ετσι τα πεδιλα ετσι τα ποδια οι μηροι ,ετσι το σωμα ,ετσι στριβεις αριστερα ,ετσι δεξια
Και ξεκιναω φυσικα στη πιστα A!!!! οχι των νηπιων χεχεχε!!
Αλλα λεω το εχω το θεμα εγω .
Σιγα μη παω με τα νηπια Εδω μαζι σας
Αποτελεσμα. να εχουν ξεχασει οι φιλοι να μου πουν πως σταματας ,γιατι το ειχαν δεδομενο αυτοι ,αλλα οχι εγω μαλλον δεν το ειχα δεδομενο η θεωρησα οτι δεν χρειαζονται ,και ΟΥΠΣ !!
Θυμαμαι μονο μια κυρια που την πηρα μαζι μου , τους φιλους μου να με κυνηγανε .και ενα μικρο παιδακι που μπηκε μπροστα μου και με σταματησε , πριν το σκι γινει ,ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ :)
Εχω βελτιωθει απο τοτε λιγο βεβαια
Εμαθα που ειναι τα φρενα στα πεδιλα :)
χαχαα, τι μου θυμίσατεεε, επίσης την πρώτη (και τελευταία φορά) που πήγα για σκι, πήρα παραμάζωμα πεντ' έξι άτομα, μαζί και τα παιδιά μου. Ε, όχι, παιδοκτόνος σε πέδιλα δε θα γίνω είπα, και τα παράτησα. ΛΟΛ
Η αλήθεια ήταν ότι μου άρεσε η παρέα, ο τζερτζελές αλλά το σκι όχι.:(
Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω το θαλάσσιο, αλλά κι εκεί σαν τη βλαχοπούλου θα είμαι, σίγουρα! χαχαα, τι απίστευτη εκείνη η σκηνή με το θαλάσσιο σκι!
το θαλασσιο λολ...χεχεχεεχε!!!!!! θελει και τσιγκινο σοβρακακι. Δεν τα εδειξαν ολα στη ταινια χεχε!!
Σκεψου το :)
και ευτυχως δεν ημουν η μονη στο σκι της ξηρας, που τους πηρα ολους παρεα στη πτωση μου
Mε παρηγορησες χεχεχε!!!
Αουτς... Εχει και τετοιους κινδυνους το θαλασσιο σκι? Αμαν τωρα που το σκεφτομαι ναι. Μπρρρ.
Τα πεδιλα του σκι εχουν φρενα? =Ρ Απ' ο,τι καταλαβα φτηνα τη γλιτωσες τοτε στο soft snow σοφτακι!!
Η ολη φαση του χιονοδρομικου κεντρου μου αρεσει κι εμενα... Ειδικα απο μεσα. Τη μια φορα που πηγα δεν μπορεσα να δοκιμασω καποιο σπορ αφου μαζι με το ωραιο μας πουλμαν αφιχθη και μια χιονοθυελλα!
Σημερα αγορασα στην μικρη μου ενα δαχτυλιδακι..ψευτικο με μια πεταλουδιτσα..
αχ αν βλεπατε στα ματακια της αυτο που ειδα εγω..μια ανεκτιμητη στιγμη ευτυχιας εζησα σημερα!!
Αχ, ρε συ Φωτεινή, τι μου θύμισες τώρα..
Και εγώ ως μικρή τρελοκοτσιδού χαιρόμουν τόσο πολύ με αυτά τα δαχτυλιδάκια..
ξέρεις όμως, στο ένα χέρι πεταλουδίτσες και στο άλλο.. πλαστικό τόμαχοκ!
Έτρεχα πέρα δώθε κάνοντας τον ινδιάνο που κυνηγάει μικρούς αγενείς καουμπόηδες :D
Έτσι να βλέπεις πάντα τα ματάκια της, να λάμπουν από χαρά και να χαίρεσαι κι εσύ μαζί :)