ναι περιπου.. αλλα οχι απολυτως σωστο.. μου φαινεται παραξενο που το λεξικο ειναι ολιγον παραποιημενο στην σχετικη εννοια της λεξης. τεσπα, περιπου καπως ετσι..
Printable View
γιατί αρπάζεσαι?
δν βλέπεις πως η λέξη που χρησιμοποιείς είναι άσχετη?
πες απλά αυτό που θέλεις κ μν κάνεις σαν μωρό...
βρε, δεν αρπαζομαι ισα-ισα, μου εκανε εντυπωση το λεξικο που εχει τροποποιησει την αυθεντικη εννοια της λεξης, δεν ειναι καθολου ασχετη.. γιατι βγαζεις λαθος συμπερασματα?? δεν ψαχνω ποτε ιντερνετικο λεξικο, εχω στο σπιτι μου του μανολη τριανταφυλιδη (γλωσσολογος/συντακτης) κορυφαιου καθηγητη, και του μπαμπινιωτη επισης.
αυτα, καλο βραδυ :)
Πισω λοιπον στα γνωστα μας λημερια της λεξικογραφιας, αρκτε. κατσε να τεντωθω λιγο *ουυυνγκ* οκ λοιπον εχουμε και λεμε,
...
...
...μπα αστο καλυτερα μη φαω καναν τομο στο κεφαλι και χασω την ευνοιοκρατια μου.
(ολο αυτο μου θυμιζει σπιτικο διαλογο απο τον Κυνοδοντα λολ)
(ταινιαρα΄ να το δειτε)
(γεια σας.)
έλα ρε ομπ, λέγε...
τόμους δν πετάω!
Μπα δε λεω για να μην τροφοδοτησω την αντιπαραθεση. Τεγοπουλος/φυτρακης και Ιδρυμα Τριανταφυλλιδη παντως επιβεβαιωνουν την αρκτος. Δυο στα τεσσερα δηλαδη (Κριαρας και Μπαμπινιωτης οι αλλοι δυο)
ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ. Η ΕΘΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ?!? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ?!? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΩ ΑΣΧΗΜΑ, ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΩ ΣΕ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
OMG, ήμουν νια και γέρασα, ακόμα τρώγεστε ωρέ παιδιά δω μέσα ???
Χμ, όλα καλά , όλα ανθηρά σχετικά με τις αντιπαραθέσεις εδώ μέσα, είναι must, και το τελευταίο σου πόστ Σέλειε, δίνει διευκρινήσεις για το τι ακριβώς ήθελες να πεις, ο σωβινισμός ωστόσο σαν όρος που χρησιμοποίησες, εννοιολογικά δεν ταυτίζεται σε κανένα λεξικό με την εμπάθεια και αντιπάθεια - αν κατάλαβα καλά, οπότε φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι το λάθος σου να ζητάς να σου απαντήσουν σε εσφαλμένη διατύπωση του προβληματισμού σου...
Επί της ουσίας και όντας κάποιος που για αρκετό καιρό απείχε από τις δραστηριότητες του φόρουμ και όπως ίσως θα έχεις καταλάβει, ποστάρει μόνον και όταν συντρέχει λόγος να εκφέρει γνώμη - όπως τώρα καλή ώρα - να σου εξηγήσω πως , και στον παρόντα μικρόκοσμο οι άνθρωποι - ευτυχώς - δεν είναι όλοι ίδιοι. Φαντάσου , μέσα στο φόρουμ, να συμμετείχαν 1000 Σέλειοι ή 1000 sabb , μια ομοιομορφία ιδεών θα τίναζε στον αέρα μια προσπάθεια αλληλοστήριξης ψυχών - εδώ το ίδιο το σύμπαν δεν μπορεί να καταρρεύσει, όχι τόσο γιατί υπάρχει ισορροπία σε ένα χαοτικό σύστημα , αλλά γιατί υπάρχουν αντίρροπες δυνάμεις ακόμη και σε καταστάσεις όπου η νευτώνεια φυσική δεν μπορεί να ισχύει.
Αυτό που εσύ θεωρείς αντίρροπη κατάσταση μέσα στο φόρουμ και που πιθανόν πολλές φορές να σε οδηγεί σε αρνητικές σκέψεις για τη συμμετοχή σου εδώ, ίσως είναι μια πλατφόρμα όπου μέσα από τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες, μπορούν να συντεθούν νέες ιδέες, εμένα εν προκειμένω με γοήτευαν πάντα οι διαφορετικότητες και στο έξω και στο μέσα. Στο μόνο πράγμα που έχω αλλεργία είναι η ημιμάθεια και η προσπάθεια που κάνει ο κάθε ελάχιστος, να με πείσει για την μεγαλοπρέπεια του τίποτε....
Όλα τα άλλα, καλώς υπάρχουν...
για ποια εμπαθεια μιλας? ταυτιζεται με την εχθροτητα καποιων.... εσφαλμενη διατυπωση? μπα, οχι δεν θα το λεγα... δεν μπορουν ολοι να βλεπουν η να βγαζουν απο ενα μηνυμα το συμπερασμα στο ιδιο χιλιοστο, η ακριβεια ειναι μεγαλη υποθεση... θα συμφωνησω στην δευτερη παραγραφο, καλο παραδειγμα. και μενα μου την δινει οταν τα μυρμηγκια θελουν να ανεβουν στην πλατη του μυρμηγκοφαγου... αλλα ενταξει, και τα μυρμηγκια χρησιμα ειναι κ αυτα.. εγω εχω πιο πολλες αλεργειες απο σενα εκ γενετης.. καλο βραδυ σαμπ
προσπαθησα να γραψω λιγο, να μη ταισω ολα τα στοματα και μετα θελουν χωνευτικο... λιγοι ειναι μεγαλοπρεπεις, και ακομα λιγοτεροι μεγαλοπρεπεις...
seleios
ξερεις κατι ,οπως στρωνεις κοιμασαι για μενα ,ετσι λεν ΣΤΟ πατριδα μου
καταλαβαινω οτι και συ εχεις προβληματα ,αλλα να μην γινονται προβληματα των αλλων Σκεψου λιγο ,τι κανεις ??
εγω εσενα βλεπω να εχεις εμπαθειες .
και στα λεω πολυ φιλικα αυτα
αν και ξερω την εξελιξη απο τωρα
ενταξει, νομιζω πως δικαιολογημενα αισθανομαι εμπαθεια
seleios
πηδηξες ολα τα αλλα για να σταθεις στην εξελιξη Να κανουμε μια συζητηση για την εξελιξη
Οπρωτος που μιλησε για την εξελιξη ηταν ο Δαρβινος νομιζω??
Σου ειπα και πριν οπως στρωνεις ερχονται τα πραγματα στη ζωη σου
και σου λεω αλλη μια φορα ,οτι δεν ειναι ολοι εχθροι ,δεν μπηκαν στη πολη οι εχθροι
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
Αυτο που αισθανεσαι εσυ το ηθελες ,για δικους σου λογους
Για μενα ψαξτους
Εγω θα ψαχνομουν στη θεση σου αληθεια σου λεω ,αλλα εσυ θελεις για καποιο λογο να ασχολησε ,να ασχολουνται ,μαζι σου
Δεν ξερω τι αλλο μπορω να σου πω
Εκτος απο αυτο που σου εχω πει επανειλημμένος .