Αχ,Ελεν! Εγώ ε΄χασα τον άνδρα μου πριν από σχεδόν 4 μήνες και βλέπω ότι ο χρόνος δεν γιατρέυει...αλλά σκοτώνει!!
Πολλα από αυτά που λες περνάω κι΄γω. Μόνο δεν είναι κρίσεις πανικού,είναι ότι τον σκέφτομαι κάθε λεπτό,όπου και να'μαι,και με τρομάζει το μελον χωρίς... Και δεν θέλω να ζήσω,αλλά ΠΡΈΠΕΙ γιατί εχω δυο παιδάκια. Κι'γω δουλεία δεν έχω,όπως και εσυ,αλλά δεν είμαι μόνη,έχω δύο στόματα να τα'ι'σω,και είμαι και ξένη σε αυτή τη χώρα-τη χώρα ΤΟΥ.Εσυ έχασεις τη μάνα σου πολύ μικρη-εγώ τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα ποτέ (χωρίσανε) και η μάνα....να μην τύχει σε κανέναν τέτοια μάνα.. Από μικρή βασιζόμουν στον εαυτό μου,δεν γνώρισα αγάπη ως παιδι. Ο άνδρας μου έγινε για μενα τα πάντα...Ηταν σπουδαίος,πραγματικα. Νόμιζα ότι είναι το δώρο του θεου για όλα αυτά που πέρασα...
Και μου τον πήρε και αυτόν!!!!
Σου το λέω για να καταλάβεις,ότι υπάρχουν και χειρότερα. Εσει έχεις τη ζωη μπροστά σου. Τη δική σου ζωη! Οι γονεις μας φέυγουν,κανένας δεν είναι αφάνατος,πρέπει να μάθεις να ζείς μόνη σου.Εγω ουσιαστικά πάντα μόνη μου ήμουν,ποτέ δεν ήταν η μάνα μου δίπλα όταν τη χρειαζόμουν,ποτέ! Ετσι έμαθα να ζω,αλλά τα 12 χρόνια με τον άνδρα μου με άλλαξαν,ήταν πραγματικά κολόνα του σπιτιού,κολόνα της ζω'ης μου....Η αγάπη μου...
Η ζωή είναι σκληρή,κοριτσάκι μου,και επιβιώνουν οι δυνατοι. Εγώ ψάχνω ακόμα το *γιατι*,αλλά δεν υπάρχει απάντηση. Εσένα ο πατέρας σου,εμένα ο άνδρας μου μας φρόντηζαν πάντα...Πρέπει να μάθουμε τώρα μόνη μας.Δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη στάση...
Να ξέρεις ότι ο πατέρας σου σε βλέπει από πάνω.Πως νομίζεις θέλει να είσαι?