Originally Posted by
carrie
Ρε συ κενο εμενα μου θυμιζεις, το καλο ηταν το βαρετο και το συνηθισμενο, και ο,τι παραξενο ήταν αυτο που ηθελα. Μεχρι που καταλαβα ότι ενιωθα αναξια να εχω κατι καλο στη ζωη μου, γιαυτο μαρεσαν τα δυσκολα, τα ασχημα, τα επικινδυνα. Δεν περασα καθολου καλα παρεα με περιθωριακους, συνειδητοποιησα οτι κινδυνευα να χασω τη ζωη μου, να την αφησω να παει ετσι στραφι. Προτιμησα να ψαξω να δω πως μπορω να της δωσω νοημα, να προσφερω στους αλλους και σε μενα, να ψαξω να βρω μια δουλεια που να μου αρεσει στα δικα μου μετρα (κατι στο οποιο νομιζω ειμαι αρκετα κοντα), εκανα επιτελους φιλες, και τωρα τελευταια αρχιζω να διορθωνω καπως και τις σχεσεις μου με το αλλο φυλο, και ειναι ωραια να εχεις 5 ατομα να πεις δυο πραγματα, να πας μια εκδρομη, να σε στηριξουν σε μια αναγκη και να τους στηριξεις. Είναι ωραιο να κανεις ονειρα πως θα βρεις την ιδανικη δουλεια για σενα, πως θελεις να ζησεις τη ζωη σου οσο δυσκολο κι αν φαινεται. Κ εγω τα εβλεπα ασπρα και μαυρα, οι επαναστατες και οι βολεμενοι. Μονο που δεν ειναι ετσι, οι επανανστατες δεν ειναι τοσο επαναστατες και οι βολεμενοι δεν ειναι τοσο βολεμενοι. Και στην πραγματικοτητα μπορει να ειναι ακριβως το αντιθετο: Οι επαναστατες δεν ειναι βολεμενοι στη μιζερια και την απραξια τους? Και οι λεγομενοι βολεμενοι δεν ειναι ανησυχοι συνεχως κυνηγωντας κ αλλα πραγματα? Τελοσπαντων, δεν υπαρχουν μονο δυο ακρα, υπαρχει και η γκριζα ζωνη. και για την ακριβεια υπαρχει και το ουρανιο τοξο. Εγω εκει θελω να ανηκω, θελω να απολαμβανω τη ζωη μου γιατι με το να γκρινιαζω να μιζεριαζω και να κοιταω τα στραβα της κοινωνιας και να βλαστημαω την κακια μου τυχη απλα χανω τη ζωη μου, και δεν κερδιζω τπτ ουτε προσφερω τπτ. καταλαβα οτι εχει μεγαλη σημασια πως αντιλαμβανεσαι μια κατασταση. Το ειπα ξανα, δυο αδελφια μεγαλωμενα σε πολυ αντιξοες συνθηκες, ο ενας παλευει και φτιαχνει τη ζωη του, ανοιξε δικη του επιχειρηση, εχει μια ωραια σχεση, και ειναι παντα χαμογελαστος γιατι βλεπει το πρωι το χιονισμενο βουνο και λεει τι ομορφη που ειναι η ζωη, και η αλλη μες στο σπιτι κλαιει τη μοιρα της και της φταινε οι δικοι της, η πολη της, και η Ελλαδιτσα, και αλλαζει 3 γκομενους το ΣΚ. Γιατι να κατσω μες στο σπιτι να κλαιω τη μοιρα μου? ΠΟιον οφελει? Εμενα με τπτ! Εμενα πως με κοβεις? Επαναστατρια ή βολεμενη? Κ εγω σιχαινομουν αυτους τους ανθρωπους που φαινονταν να τα ειχαν ολα τελεια, σπουδες, σπιτι απο τον μπαμπα, θεση στο δημοσιο απο τον μπαρμπα στην Κορωνη, αυτοκινητο, γυναικα, παιδια, γκομενα κτλ κτλ. Τους εβρισκα βαρετους και βολεμενους. Μονο που δεν φανταζεσαι τι προβληματα κρυβουν μεσα τους αυτοι, και καπου στα 50 παρε μια ανακοπη και μπαμ και κατω.