τι να πω!!!! σωστο κι αυτο!
Printable View
τι να πω!!!! σωστο κι αυτο!
ταλενταρα...........
σημερα επαθε κ εγκεφαλικο ο σκυλος μου
εισαι σιγουρη οτι ολα αυτα που μας περιεγραψες σε αυτο και στα παραπανω μηνυματα ισχυει για οσους πραγματικα σε ενδιαφερουν και οχι μονο σε αυτους που κανεις παρεα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη σε χαιδευουν και σε αποδεχονται οσο επιθυμεις?
αν θυμαμαι καλα, δεν ειχες τι να κανεις τον θυμο σου και την απογοητευση σου απο εναν αντρα που σε απερριψε προ μηνων...
ενας τροπος για να μην μας απορριπτουν ποτε, ειναι και το να μην διεκδικουμε , εκει που φοβομαστε οτι θα απορριφθουμε...
αυτη η τακτικη ομως μας αφηνει με αυτους που μας επιλεγουν κι οχι με αυτους που επιλεγουμε εμεις...
rem δεν ξερεις ποσο περιμενα να γραψεις να δω τι θα πεις! ναι εχω παρατηρησει πως το κανω σε οσους με χαιδευουν. αλλα εχω σιγουρο πως δεν θα με απορριψουν γιατι να το κανω?
εκεινος ηταν μια περιπτωση ''σχεσης'' ενος μηνα, ισως οπως μ ειπε κ ο γιατρος να μαρεσε κατι σε αυτον πολυ. παρ ολο που δεν εκανε κ κατι σημαντικο για μενα και δεν ταιριαζαμε κ ιδιαιτερα. το γεγονος οτι εκλαψα για αντρα τοτε με εκπλησει, οχι μονο εμενα αλλα και ολους τους φιλους μ. ηταν περιεργο που αντεδρασα ετσι
αυτες τις μερες ειναι χαλια ολα, εκτος απο το οτι τρωω 6 μερες βραδυ και νιωθω πως ηδη παχυνα, ανασφαλης, δεν θελω να ντυνομαι κ να βγαινω εξω, εχω κ κεινη την υποψια πως καποιος θελει να πεθανω, εκεινη η σκια, που με κανει να νιωθω ανησυχια, οχι φοβο!επειδη δεν νιωθω και πολυ. κ επισης αυτα που επαθαν τα ζωακια μου, δεν ητανε τυχαια!!!!!
σημερα εχω γιατρο, δεν ξερω τι να του πω αμα μακουει να μιλαω αλλοπροσαλα θα μου βαλει κ αλλα φαρμακα!!!! περναω απαισια φαση χωρις λογο! και ειδηκα το φαι με ριχνει τοσο μα τοσο πολυ. τρεχουν τα ματια μ χωρις λογο και ειμαι ευαλωτη. φωναζω χωρις να ελεγχω τον τονο της φωνης μου και χωρις να περιμενω ξεσπασμα και επιασα και την φιλη μου απ τον λαιμο
ναι πιστευω πως αυτα που λες ειναι ολα αυτα που θελω να εκφρασω και δεν μ βγαινουνε. εισαι καλη στο να τα λες
οταν ειναι καποιος γονεας, η συντροφος, η αδερφος/η, δεν ειναι αυτονοητο οτι ΟΦΕΙΛΕΙ να σε αγαπαει???????
το ιδιο ισχυει και για σενα,και εσυ ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τους αγαπας,τι κανεις εσυ για αυτους εκτος απο το να παραπονιεσαι;
δεν τους παραπονιεμαι χωρις λογο!!!!!!!!!
αυτο εννοω,παντα μια δικαιολογια
παντα μια δικαιολογια ωστε να πεισεις πως δεν φταις εσυ αλλα οι αλλοι.
παντα μια δικαιολογια για να βγαλεις τον εαυτο σου απο την θεση του να προσπαθησεις για μια αλλαγη.
παντα μια δικαιολογια για να ενισχυσεις την γνωμη πως φταινε οι αλλοι.
καταλαβες τωρα γιατι με αυτα τα μυαλα δεν προκειται να αλλαξεις ποτε;
γιατι παντα για οτι σου παει στραβα θα φταιν οι αλλοι,ακομα και αν φταις εσυ.
και θα περιμενεις παντα απο τους αλλους να κανουν κατι ενω εσυ δεν θα κανεις τιποτα...
Τεσπα,επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα απο τη ζωη σου δεν θα συνεχισω,στο κατω κατω μπορει να κανω λαθος.....αλλα αν υπαρχει μια πιθανοτητα να ειμαι σωστος κανε μια προσπαθεια...
ειναι αργα και πρεπει να παω για υπνο,καλο βραδακι χαρουμενη κουκλα.(το προτιμω απο τη σπασμενη ακομα και αν στην παρουσα φαση δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα).
τα ελεγα χτες στον γιατρο κ μ ειπε πως εγω εχω δικιο! εχω δικιο, επειδη οταν ερχομαι σπιτι μου, κ επιτελους πρεπει να μπορω να ηρεμισω εκει μεσα, επειδη με κουραζει να υποκρινομαι ολη μερα εξω οτι ολα ειναι και γαμω, με εκνευριζουνε τσιγλοντας με κ λεγοντας πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δειχνω τπτ!!!! αμα δεν χαλαρωνω στο ιδιο μ το σπιτι που θα το κανω/? αν δν εχω δικαιωμα στο ιδιο μ το σπιτι να κλεισω την πορτα μ να βαλω τα κλαματα η να μην θελω να μιλησω σε καποιον, που θα το κανω>? ενταξει δεν φτανει που αποδοκιμαζομαι διαρκως.....αλλα να μην μπορω να ηρεμω? στο κατω κατω δεν τους ειχα αποκαλυψει το κακο που ειχα παθει, για να τους προσπατεψω, ουτε θα το κανω ποτε
αλλα οταν θελω να μεινω μονη μ, ειμαι 25 χρονων, κ ερχεται ο αλλος κ με βριζει κ μ ανοιγει τις πορτες....τσιτωνω!!!!θελω να αρπαξω απ το λαιμο να στραγγαλισω...
Καλορίζικο το νέο όνομα,
Πως γίνεται να νοιώθεις τόσο άσχημα ενώ από την άλλη εγώ να νοιώθω γαλήνη μέσα από όσες απαντήσεις μου χεις στειλει;
΄Μέσα σου κρύβεις ένα πολύ καλό εαυτό που πολλοί θα ζήλευαν να χουν
Tο ίδιο ισχύει για μένα, συλλαμβάνω τον εαυτό μου αρκετές φορές να συμβουλεύει και να δίνει κατευθύνσεις στους άλλους, να γίνονται αποδεκτά και να ακούω ευχαριστώ, αλλά να μην μπορώ να τα εφαρμόσω σε μένα.
Αυτά που λέω για σενα, ότι «μεσα σου κρυβεις ένα πολύ καλό εαυτό που πολλοί θα ζηλευαν να χουν» το διαπιστώνω μέσα από τα όσα γράφεις στο φόρουμ, μέσα από τα οποία νοιώθω το χαρακτήρα σου.