παιδια εχετε καταντησει κουραση εδω μεσα. κι επειδη πλεον το θεμα δε με αφορα και τοσο, θα απαντησω αλλη μια σε ολους και δε χρειαζεται να το συνεχισουμε (γενικοτερα αυτο οχι μονο σ'αυτο το τοπικ).
εσυ δηλωνε οτι θελεις, για ρωτα και τις γυναικες ομως ειναι ερωτευμενες με σενα ?
εχεις μολις 3 ποστς, κρινεις μονο μια απαντηση που εδωσα, σε ενα τοπικ το οποιο δε θα πρεπε να υπαρχει καταρχας απο σεβασμο προς οσους παραμενουν μονοι. οκ ρε ΒΙΒΗ οτι πεις.
πιστεψε με εβαλα μετρο, δεν εγραψα ακριβως οτι σκεφτομαι. και μου φταιει ολος ο κοσμος, το εχω ξαναπει και στο παρελθον.
εχωντας κανει καμποσες σχεσεις, και φτανωντας μεχρι και τη συγκατοικηση για λιγο περσυ, δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα απλα, γιατι δε νιωθω οτι κερδιζω κατι, και πλεον δεν υπαρχουν συναισθηματα. ψυχολογικα το ολο κυνηγητο κουραζει αφανταστα! κι ακομα περισσοτερο οταν χωριζεις! το παιχνιδι που ακολουθουν οι γυναικες εδω, μου φαινεται τοσο ιδιο που το βαρεθηκα. παιζεις μια δυο τρεις, ε ποσο πια ? και δε πιστευω οτι αξιζουν τοσο. αν εσυ τωρα γουσταρεις να συνεχισεις με την ιδια τακτικη, ενω βλεπεις πως παραμενεις μονος, δικο σου θεμα. εξαλλου για μενα ισχυει το οταν δυο εγκεφαλοι προκειται να ηλεκτριστουν, θα ηλεκτριστουν και τα υπολοιπα ειναι κουραφεξαλα!
συγνωμη δυσκολευομαι να τις ξεχωρισω, ειδικα με τη συμπεριφορα τους ολες ιδιες μου φαινονται! και μαλλον δε καταλαβες ποιο ειναι το προβλημα, εδω μεσα φυσικα και δε μπορω να λεω οτι θελω ακριβως, γιατι δεν ειναι δικο μου το φορουμ, υπαρχουν κανονες και λογοκρισια. αν εσυ γραφεις εδω ολες σου τις σκεψεις, ειναι καθαρα δικη σου επιλογη.