Originally Posted by
marian_m
Όταν μας συμβεί μια φορά κάτι, μπορεί να είναι και θέμα τύχης. Όταν όμως είναι περισσότερες οι περιπτώσεις, τότε θα πρέπει ίσως να προβληματιστούμε και να αναρωτηθούμε, μήπως τρέχει κάτι με μας.
Δεν θα έβγαζα τόσο εύκολα το συμπέρασμα ότι φταίνει οι άντρες και όχι η equilibrium, όταν μάλιστα δεν την ξέρω καθόλου.
Δε λέω ότι συμβαίνει αυτό, δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω έτσι εύκολα και να της πω ότι η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη.
Στέκομαι πιο πολύ σ' αυτό που λέει η ίδια, ότι αισθάνεται αντιερωτική. Αν αισθανόμαστε έτσι, είναι σίγουρο ότι δεν μπορούμε να εμπνεύσουμε το αντίθετο.
Επίσης στέκομαι στην "ποιότητα" της σεξουαλικής επαφής, όπως το διατυπώνεις equilibrium. Κάτι αποστειρωμένο μου βγάζει που δεν κολλάει με το σεξ. Βέβαια, μπορεί να εννοείς κάτι άλλο, το οποίο δεν έχω καταλάβει.
Όσο για το κατά πόσο είμαστε εμείς υπεύθυνες για τον ευνουχισμό των αντρών, ναι, είμαστε εφόσον είμαστε οι μάνες τους.
Από κει και πέρα, αν ένας άντρας νιώθει ευνουχισμένος από τη σύντροφό του, τότε μάλλον είναι δικό του θέμα.
Ίσως θα έπρεπε να ψάξει για μια γυναίκα που να μην αισθάνεται ότι τον απειλεί.
Ίσως πάλι, θα πρέπει επιτέλους να εντοπίσει και να βελτιώσει τις ανεπάρκειές του.
Προσωπικά, δεν μπορώ να παριστάνω τη χαζή για να αισθάνεται ο άντρας μου αρτιμελής!