αρκτε να υποθεσω οτι φυσικα δεν πιστευεις καθολου σε μεταφυσικη? πιστευεις οτι αν αυτοκτονησεις ολα θα τελειωσουν?
Printable View
αρκτε να υποθεσω οτι φυσικα δεν πιστευεις καθολου σε μεταφυσικη? πιστευεις οτι αν αυτοκτονησεις ολα θα τελειωσουν?
γιατί έχεις τίποτα ενδείξεις για μεταθανάτια ζωή?
εεεεεεε??????
επισης για τι ειδους αποπειρες μιλαμε? σκεφτεσαι κ πολυ βιαια πραγματα? πχ να πεσεις απο μπαλκονι η να κρεμαστεις? αν ναι, τοτε ναι ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
αν οχι, αν νομιζεις οτι θα πεθανεις με χαπια ειρηνικα, επειδη εψαχνα προσφατα στο ιντερνετ γιατι κ εγω εσπαγα το κεφαλι μου πως θα φτιαξω μια πετυχημενη αποπειρα πριν 2-3 μηνες, εμαθα οτι τα χαπια εχουν παρα πολυ χαμηλο ποσοστο επιτυχιας. αυτο πρακτικα σημαινει οτι μετα θα εχεις ασχημες συνεπειες. στην καλυτερη καμια πλυση στομαχου κ στη χειροτερη μπορει κ να σε κλεισουν μεσα. σκεψου το λιγο καλυτερα λοιπον. (εγω στη τελευταια αποπειρα 64 ειχα παρει κ εντατικη κ μετα ψυχ κλινικη)
επισης ακομα κ αν δεν πιστευεις σε τπτ, να σε ενημερωσω, επειδη το εψαξα κ απο εκει, οτι ακομα κ αν υπαρχει Χριστος με πιθανοτητα 1/1000, τοτε υπαρχει αφθαρσια της ψυχης κ δεν ειναι καθολου καλη ιδεα να πεθανεις αυτοκτονωντας. οχι γιατι θα σε τιμωρησει ο Θεος, αλλα γιατι η ψυχη παγιωνεται στην κατασταση που πεθαινει, μετα δεν υπαρχει ουτε χρονος ουτε χωρος κ δεν αλλαζουν τα πραγματα. σε αυτη την περιπτωση, λεω αν υπαρχει κατι εστω κ με μικρη πιθανοτητα, θα εχεις κανεις στον εαυτο σου ο,τι χειροτερο θα μπορουσες. κ αντι να γλυτωσεις, θα εχεις πετυχει το αναποδο, δλδ θα κολαζεσαι αιωνια!!!
σκεψου τα αυτα τωρα που μπορει να εισαι ψυχραιμη!
αρκτε, εγω δεν εχω, δεν ειμαι πιστη, λολ, αλλα αλλοι εχουν ομως!!! περιεργα υπερβατικα φαινομενα εχουν συμβει σε ανθρωπους κ μαλιστα σε ολους τους πολιτισμους. αν αρχισεις να ψαχνεις θα βρεις.
(επισης αν θελεις διαβασε το ποστ που εγραψα στο νημα που συζητηθηκε ο εγκλεισμος σε ψυχιατρικη κλινικη να διαβασεις κ τη δικη μου εμπειρια. προσπαθω να σε αποθαρρυνω, οπως καταλαβαινεις! :))
δν θα ήθελα να μιλήσουμε για τρόπους απόπειρας για ευνόητους λόγους.
στην πρώτη απόπειρα που έκανα με χάπια, με βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση, με μελανιασμένο στόμα.
μου έδωσαν πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
φιλί της ζωής, μαλάξεις κλπ.
έμεινα στην εντατική 3 ημέρες σε κώμα.
αν δν με έβρισκαν έγκαιρα, δν θα είχα επιζήσει.
δν πιστεύω σε μεταθάνατια ζωή.
αρκτε καταλαβαινεις ομως το οτι εσυ δεν πιστευεις δε σημαινει οτι σε περιπτωση που υπαρχει, θα κανει εξαιρεση σε εσενα, ε?
πολύ καλά το καταλαβαίνω.
για πες τώρα για σένα.
μν το κάνουμε μπάχαλο το θέμα της κοπέλας.
λοιπον αυτα γινανε το '99 (τη χειροτερη χρονια της ζωης μου) κ ειχα κανει αποπειρα πχ στις 10/7 κ τελικα με κλεισανε μεσα στις 30/7. οχι, τωρα τη γλυτωσα, δεν εκανα τπτ κ να σου πω την αληθεια εμενα προσωπικα ο φοβος μηπως υπαρχει μετα θανατον με προστατευσε απο αυτο. αλλα ξαναξεκινησα ψυχοθεραπεια, που προσωπικα εχω βοηθηθει πολυ.
όταν πήρες 60 κάτι χάπια , σε βρήκανε αμέσως?
κατ αρχην σου εχω στειλει τωρα μολις ενα πμ.
ημασταν σε εκδρομη με κατι παιδια για ενα διαγωνισμο. κ σε χωρα θεομακρινη!!! εγω τα πηρα βραδυατικα αφου ειχαν κοιμηθει ολοι (ημασταν σε ξενοδοχειο, εμενα με μια κοπελα κ στο διπλα δωματιο που ειχε κ πορτα εσωτερικη ηταν δυο αγορια), αλλα ημουν τελειως αφελης γιατι ειχα αφησει ολα τα κουτια στο μπανιο!! μετα κοιμηθηκα. μετα δεν ξερω τι εγινε, το πρωι ξυπνησα με το ζορι σε μια εντατικη. εκατσα εκει καποιες ωρες, δεν ξερω ποσες, μπορει κ μερα ολοκληρη (20 ωρες πχ) μεχρι που ηρθαν οι γονεις μου κ με πηραν κ γυρισαμε στην ελλαδα. αργοτερα ετυχε να συναντησω τη συγκατοικο που μοιραζομασταν το ιδιο δωματιο κ αυτη μου ειπε, οτι σηκωθηκε βραδυατικα για κατουρημα κ ειδαν ολα τα κουτια στο μπανιο κ μου μιλαγαν κ εγω δεν απανταγα κ ετσι ειδοποιησαν τους συνοδους μας κ αυτοι κανονησανε. δεν ξερω ουτε εγω περισσοτερα.
αρα οχι αμεσως, μετα απο 4-6 ωρες υποθετω.
ε, σε βρήκανε έγκαιρα κ σένα...
σταθεροποιητικά γιατί έπαιρνες?
κ ποια?
εχει γεμισει το inbox σου, επειδη σου εστειλα ενα μνμ κ δεν εσταλη.
σταθεροποιητικα επαιρνα ενα φαρμακο tegretol κ αντικαταθλιπτικο το effexor. ο λογος δεν ξερω, ο ψυχιατρος δεν εξηγουσε, υποθετω ομως απο αυτα που διαβασα στο νετ, επειδη ημουν πολυ κυκλοθυμικη, δλδ η καταθλιψη δεν ηταν οτι ειχα πεσει ψοφια σε ενα κρεβατι (αν κ ειχα πολυ λιγοτερες δυναμεις απο το κανονικο), αλλα πολυ μεγαλη συναισθηματικη ασταθεια, απογοητευση, κλαμματα, νευρα, ακομα κ ανεδαφικοι ενθουσιασμοι μπορει να υπηρχαν. οποτε υποθετω γι αυτο. εξ ου κ οι αποπειρες σε καποια πολυ μεγαλα down.
στο λέω γιατί σταθεροποιητικό δίνεται για τη διπολική.
ναι το ξερω, διπολικη δε νομιζω να ειχα/εχω δε μιλαμε για μεγαλες περιοδους, τοτε ημουν συναισθηματικα πολυ ασταθης, μετα το ξεπερασα. μαλλον δινουν κ σε απλες καταθλιψεις, παντως εμενα μου εδιναν.