Originally Posted by
αν?
τελικά πήρα τηλ. στο ΚΨΥ και θα έκλεινα ραντεβού με μια ψυχολόγο για την άλλη βδομάδα αλλά τελικά όταν μου είπε το όνομα της ψυχολόγου που θα με δεχθεί διαπίστωσα ότι είναι μια κοπέλα που την ξέρω και της το είπα..είπε οτι αυτό δημιουργεί πρόβλημακαι το πάει πιο αργά. αν θέλω να κλείσω ραντεβού για 10 απριλίου. είπα ότι είναι πολύ αργά και μου είπε να σας σημειώσω για 10 απριλίου?ε και είπα κι εγώ ότι θα προσπαθήσω να βρώ κάτι πιο μπροστά και αν όχι θα ξανατηλεφωνήσω.αλλά ουσιαστικά δεν έχω και άλλη επιλογή γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου (ξέρω ότι δεν θα το αρνιόταν) και δεν έχω από μόνη την οικονομική δυνατότητα αυτόν τον καιρό. α και με ρώτησε στην αρχή στο τηλ. περι τίνος πρόκειται..και λέω εεε..και μου λεέει γενικά με τι έχει να κάνει?ε και δεν ήξερα τι να πω..και είπα εεε..γενικά νιώθω πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καιρό. τι περίμενε να πω -και μάλιστα από το τηλέφωνο σε κάποιον που δεν είναι καν ο/η ψυχολόγος που θα πηγαίνω για να μου κλείσει δηλαδή πιο νωρίς?νιώθω πολύ απογοητευμένη..η σκέψη ότι θα πάω μου έδινε κουράγιο.