ινσεκτ,
εισαι ενας ευαισθητος,ψαγμενος και προβληματισμενος ανθρωπος!
μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω!
και πανω απο ολα,τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια καλυπτουν απλα τις υλικες μας αναγκες!
η αγαπη δεν αγοραζεται με λεφτα!
Printable View
ινσεκτ,
εισαι ενας ευαισθητος,ψαγμενος και προβληματισμενος ανθρωπος!
μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω!
και πανω απο ολα,τα λεφτα δε φερνουν την ευτυχια καλυπτουν απλα τις υλικες μας αναγκες!
η αγαπη δεν αγοραζεται με λεφτα!
Είναι επειδή θέλω κι εγώ mercedes & villa ! :) και ζηλεύω. Δυστυχώς αν δεν έχεις τον συγγενή να σου την πάρει η να σε βολέψει κάπου είναι πολύ δύσκολο και έτσι αρκούνται οι περισσότεροι στην μετριότητα, αλλά και υπάρχουν και χειρότερα όπου άνθρωποι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση ακολουθούν τον δρόμο της βίαςη της παρανομίας, θέλω πάντως να πιστεύω πως το σύστημα στο τέλος θα ανταμείψει τους τίμιους , αυτούς δηλαδή που ωφείλει να αντμείψει και δεν το λέω για να νιώσω εγώ καλά αλλά επειδή αν δεν γίνει αυτό το σύστημα θα καταρεύσει και θα μεταμορφωθούμε σε χώρα χαμηλού επιπέδου κάτι που δεν συμφέρει κανέναν λογικό άνθρωπο.
Δεν μιλάω απαραίτητα για πολλά. οκ το παράδειγμα που έδωσα με τη mercedes είναι λίγο τυχαίο, εννοούσα απλά ότι ο κάθε άνθρωπος θέλει λίγο στύλ και πλούτο περισσότερο στην σύντομη ζωή του και για μένα για παράδειγμα θα ήταν ιδανικό να έχω ένα πολύ κομψό και αντρικό ρολόι συν ένα στυλάτο αμάξι. Αν δεν τα έχω δεν σημαίνει οτι θα είμαι πιο δυστυχησμένος αλλά θα έχω όμως αυτό το μικρό απωθημένο για το κάτι παραπάνω όσον αφορά το υλικό κομμάτι της προσωπικότητας μου. Απο κεί και πέρα δεν είμαι τόσο κενός ώστε να αρκεστώ μόνο στο υλικό κομμάτι... σαφως μια αξιόλογη κοπέλα , σχέση όμως και όχι μόνο σεξ, βοηθάει και πολλές φορές αυτά πάνε πακέτο, να βοηθάει δηλαδή η κάλυψη στο σεξουαλικό ερωτικό κομμάτι της ζωής μας και στα υπόλοιπα να βοηθάει έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιτυχείας. Νομίζω κάπου είχα διαβάσει πως όσοι είναι παντρεμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιτύχουν και στα επαγγελματικά αν και το σωστό θαρρώ πως είναι ότι όσοι έχουν καλή σεξουαλική ζωή έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα πάνε καλά σε μια δουλειά λόγω ψυχολογικού κίνητρου.
Σίγουρα δε λέω ΄'αλλωστε όσοι το ρίχνουν μόνο στα λεφτά το πρόβλημα τους αλλά ακόμα και αν έχουν λεφτά και δεν βλέπουν τίποτα άλλο εκτός από αυτά χάνουν κάθε νόημα φυσιολογικής αξιολόγισης της πραγματικότητας, απορρίπτουν δηλαδή την φύση που δίνουν ικανοποίηση σε ένα ον αρκεί αυτό να έχει στέγη και φαγητό, ασφάλεια και ενέργεια και έπειτα σεξ και σκέψου πως υπάρχει πολύς κόσμος στον κόσμο χωρίς να έχει τα βασικά αυτά αγαθά.
Δεν θέλω να είμαι αχάριστος. Δεν είμαστε και άσχημη χώρα για να ζούμε, το πρόβλημα μας σαν λαός είναι καθαρά εργασιακό/ οικονομικό, με επιρροές από πλουτοκρατικές χώρες εκεί όπου συνήθως επικρατεί η απληστία και ένα διαρκής αίσθιημα ανικανοποίησης.
Σήμερα σκέφτομαι πόσος κόσμος είναι με ανίατη ζωή, χωρίς πολύ ενδιαφέρον ακόμα και αν είναι παντρεμένοι (ειδκά αν είναι παντρεμένοι). Τόσοι και τόσοι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα, και κοπέλες, όπως εδώ σε αυτό το φορουμ που γράφουν δυσαρεστημένοι από τον γάμο τους η την ζωή τους γενικά άλλοι βιάζονται να παντρευτούν αλλά ξέρουν κατά βάθος πως αυτό δεν θα τους λύσει κανένα πρόβλημα αν δεν είναι καλά καταρχάς οι ίδιοι.
Οι περισσότεροι όμως , είναι η αλήθεια, δεν ψάχνονται τόσο πολύ γύρω από τα ψυχολογικά τους, ούτε έχουν γράψει 1661 μηνύματα με περίεργο η και κωδικοποιημένο περιεχόμενο όπως εγώ, ούτε πιέζουν τον εαυτό τους να γίνει τόσο προβληματικός, ούτε δέχονται τόσο πολύ κακές επιρροές μέσω των μηνυμάτων του youtube για παράδειγμα, εκεί όπου επικρατέι μανία εναντίον όσων δήνουν αρνητική ψήφος στα βίντεο του γιουτουμπ.
Νιώθω σαν να έχασα την ψυχή μου, το προσωπικό μου στύλ, ότι πάσχω από σοβαρή διαταραχή της προσωπικότητας, περιέργως όμως νιώθω καλά και έχω αρχίσει να συνηθίζω την απομόνωση, την απόρριψη στην οποία είμαι και εγώ συμμέτοχος από μια φυσιολογική κοινωνική ζωή η ακόμα και το εχθρικό κλίμα του ανταγωνισμού, μου φαίνεται αστείο μερικές φορές.
Σύμφωνα με αυτά που λέει ο γιατρός μου πάντως δεν ξέρω τι συμπερασμα να βγάλω αφού κάποιες φορές με βλέπει και μου λέει πως είμαι καλά άλλες φορές μου δλέει κάτα κάποιο τρόπο ότι είμαι περιπτωσάρα. Είναι βασικά αυτή η αστάθεια που σας έλεγα προηγουμένως. Το περίεργο είναι ότι ενώ κάποιες φορές έχω κατάθλιψη, στο σεξ, αν θέλει και η κοπέλα να το κάνει μαζί μου, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα εκεί, αντιθέτως θα έλεγα παίρνω και θάρρος και μπορεί να της πω και κάνα βρωμόλογο να ούμε.
Περιπτωσάρα, ξεπεριπτωσάρα δεν πειράζω κανέναν, είμαι άκακος σαν αρνάκι ουσιαστικά, αν και στο παρελθόν έχω πλησιάσει η και ξεπεράσει τα όρια της παράνοιας.
Σκέψου, λέω στον εαυτό μου , πως δεν βγήκα το πιο δυνατό ζώο αλλά ούτε και το πιο αδύναμο. Σκέφτομαι πάντως πως τα πιο ζώα ζώα είναι και τα πιο χαζά, άλλωστε αυτό μπορεί να το δεί κανείς σύμφωνα και με την οικονομική κατάσταση της κάθε χώρας. Όσο πιο πολύ ζηλέψουμε το ζώο σαν σύνολο τόσο θα χάσουμε την ικανότητα στην σκέψη, την επιστημονικότητα, όλα αυτά που χλευάζει το μέσο ζώο επειδή δεν μπορεί να τα κάνει το ίδιο αν και τα παρακολουθεί μέσω του υπολογιστή του, της τηλεόρασης η ακόμα και το αυτοκίνητο που οδηγάει κάποιο άλλο πιο αδύναμο ζώο το εφήβρε που δεν ήταν τόσο δυνατό και τόσο ζώο αλλά είχε αυτό το κάτι μέσα στην αδυναμία του.
Αυτα
Είπα να τα πω κι εγώ κάπου αφού εδω και ώρες δεν κάνω τίποτα απολύτως. Εσείς πως περνάτε; Είστε όλοι καλά;
με μία μερσεντές κ μια βίλα θα ήσουν ευτυχισμένος?
κ μένα θα μου άρεσε μια πόρσε κ ένα λοφτ, αλλά δν θα μου έφερναν την ευτυχία...
Όχι δεν θα ήμουν ευτυχισμένος μόνο από αυτά.. απλά θα ήταν το κάτι παραπάνω. Η ευτυχία είναι θέμα στομαχιού, έρωτα και φαγητού, όταν είμαστε σε αυτά καλυμένοι είμαστε ευτυχισμένοι αν και μερικές φορές νιώθω ευτυχισμένος έτσι από μόνος μου! Δεν είναι κι άσχημα λέω, ένα καλό φαί μια μέρα, μία καλή ιδανική σχέση κάποια άλλη μέρα, στο μέλλον.. λέμε τώρα
έτσι όπως τα λες...
vince μη προβληματιζεσαι τοσο.
κοιτα να περνας καλα και να εχεις διασκεδαση. δε χρειαζεται απαραιτητα χρημα για αυτο.
κοιτα να σκεφτεσαι γρηγορα και τα καθημερινα και οχι μακροπροθεσμα πραγματα.
κοιτα να απαλλαγεις απο τις καταπιεστικες σκεψεις που μας εχουν μαθει οι γονεις μας
δε χρειαζεται να ειμαστε τελειοι, ουτε ειναι κανεις ανθρωπος τελειος..
Παντως διασκεδαση και μια δραστηριοτητα ειναι ο,τι καλυτερο νομιζω.
Αυτα προσπαθω να εφαρμοσω και εγω..
Δεν χρειάζεται χρήμα??? Δεν νομίζω. Είμαστε όλοι σκλάβοι του χρήματος, δεν νομίζω να διαφωνείς σε αυτό..(όχι ότι είναι και καλό αυτό.. το αντιθετο θα έλεγα) Η ικανότητα ενός ανθρώπου η ενός οργανισμού να βγάζει χρήμα τους τραβάει όλους τους υπόλοιπους σαν να είναι μαγνήτης. Αυτό σημαίνει πνευματική υποβάθμιση της κοινωνίας. Όποιος κάνει ότι κάνει με βάση το χρήμα δεν το κάνει σωστά.. αυτό το λέω και στον εαυτό μου και προσπαθώ να μην το ξεχνάω. Όμως στη φάση που είμαι αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω και εγώ για να καταφέρω να τα βγάλω πέρα...
Να διασκεδάσω.. πως να διασκεδάσω μόνος μου ρε φίλε? Δεν το έχω λέμε, τους διωχνω όλους μακρυά η δεν έχω ενδιαφέρον σαν άνθρωπος ή με θεωρούν κατώτερο τους όλοι οι υπόλοιποι. Δεν πρόκειτε να παρακαλέσω κανέναν. Για λίγο καιρό το προσπάθησα να βγώ έξω με παλιούς γνωστούς η και όχι και τόσο γνωστούς αλλά έφαγα φτύσιμο απόλους. Στο διάολο να πάνε και αυτοί...:p
Και κοπέλα από που να βρώ..? από το Πισι? Δεν κάθονται έτσι εύκολα σε αγνώστους.. τι είναι φιλεύσπλαχνες νομίζεις πως είναι και θα κάτσουν στους παραγκωνισμένους..? Όλο στους ίδιους και τους ίδιους πάνε και τρώνε τα μούτρα τους... η σε ράντομ αν δεν βρίσκουν κανέναν της προκοπής. Τις είδαμε και τις γυναίκες, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, με ψευδαισθήσεις ζούμε και όταν αντικρίζουμε την πραγματικότητα βλέπουμε πόσο αυτή απέχει από το ιδανικό αυ΄το που θα θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας. Είτε σαν προσωπικότητες, είτε σαν κοινωνία.
Το κακό είναι πως δεν ξέρω που να κινηθώ. Κοιτάω να τα βγάλω πέρα στο θέμα δουλειάς , γιατί έχουν στενέψει τα πράγματα για μένα εδώ και καιρό, και μετά ας σκεφτώ πως θα ικανοποιήσω τον από κάτω. Μπορεί να πάω να αγοράσω καμία γυναίκα σε άλλη χώρα και να την φέρω εδώ, θα έχει και λιγότερες απαιτήσεις.. αν τα βρώ τόσο σκούρα. Θα της δώσω και την ευχή μου, η σε καμία ασχημούλα ακόμα καλύτερα. Στα τσακίδια να πάνε οι ψωνισμένες.
Δεν ξέρω τι ακριβώς μου έχουν μάθει οι γονείς μου. Βασικά εδώ δεν θυμάμαι τι έμαθα στο σχολείο ή στη σχολή, έχω κάνει delete λέμε. Σαν αστραπή έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια.
Ξέρεις πολλές φορές κάθομαι και κάνω σκέψεις περί θανάτου και νιώθω σαν να έχω πέσει στον λάκκο με τα φίδια, πήρα μια λάθος στροφή και καταδίκασα τον εαυτό μου μαζί με άλλους ανθρώπους εις αποτυχία, βλάβη, κάθοδος. Υπάρχει ένα τσουνάμι αρνητικότητας στο κεφάλι μου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
ινσεκτ μη σε παιρνει απο κατω φιλε!
μια φαση ειναι θα περασει!
γιατι δεν ξεκινας καμια δραστηριοτητα οπως σου ειπαν και τα παιδια;
Δεν με παίρνει από κάτω. Έχω την ανάγκη όμως να μιλήσω και με λίγο κόσμο, να πω ότι σκέφτομαι αν και δεν λέω τις ακόμα χειρότερες σκέψεις.
Ψυχολογικά δηλαδή νιώθω καλά αλλά δεν έχω φίλους καλή εσωτερική_σήψη, πως το λένε άλλη όρεξη δεν είχαν οι γνωστοί να σκορπάω τις κακές μου σκέψεις σε εκείνους. Είναι προτιμότερο για όλους πιστεύω να διαβάζουμε σαν να επρόκειτο για σενάριο ταινίας των ζωών μας!
Πρέπει να είμαι από τους top 10, αρσενικούς, απάλευτους που έχουν γράψει σε αυτό το φορουμ. Δεν εξηγείται αλλιώς τα 1600+ μηνύματα αλλά και η ανικανότητα να βρω παρέα μετά από τόσο καιρό...
δε χρειαζεται χρημα για να διασκεδασεις την σημερον ημερα..
μπορει π.χ. να παιζεις ταβλι, παιχνιδια εναντιον αλλων ανθρωπων μεσω ιντερνετ.. κατι ειναι και αυτο..
ή να διαβαζεις ηλεκτρονικα βιβλια που υπαρχουν απειρα..
να κανεις χειροτεχνιες..
να μαθεις να ζωγραφιζεις..
ολα αυτα δε θελουν πολυ χρημα
Ωραία όλα αυτά, δε λέω. Εσύ αρκείσε σε αυτά η προσπαθείς να γνωρίζεις και κόσμο να κάνεις νέες φιλίες και σχέσεις, να βγαίνεις κτλ?
βινς να πας σε καποια ψυχοθεραπευτικη ομαδα το εχεις σκεφτει? να συζητησεις για τα κοινωνικα? το λεω επειδη βλεπω οτι οι διαπροσωπικες σχεσεις σε απασχολουν αρκετο καιρο. ειχες κ παλιοτερα ανοιξει νηματα. καθως σε διαβαζω μου δινεται η εντυπωση οτι καπου αυτοεγκλωβιζεσαι κ βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου. ενταξει, η κοινωνια δεν ειναι ιδανικη, κ οι ανθρωποι δεν ειναι τελειοι, αλλα οσο μοναχικοι κ εγωιστες αν ειμαστε σημερα στην ελλαδα, πιστευω οτι παντα υπαρχει χωρος να κανει καποιος τις επιλογες του κ να εχει κ κοινωνικη ζωη κ να εχει κ φιλους, κ δεν πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι τοσο παρτακηδες κ βουτηγμενοι στα υλικα αγαθα οσο το περιγραφεις. υστερα, ακομα κ αν πραγματι ισχυει αυτο που λες, δλδ αν κανεις κατι λαθος κ διωχνεις τους ανθρωπους, (δεν ξερω αν πραγματι ισχυει, λεω αν) τι θα κανεις γι αυτο? θα κατσεις να κλαιγεσαι? δεν οφειλεις στον εαυτο σου να το ψαξεις κ να το διορθωσεις? εγω παντως, απο την προσωπικη μου εμπειρια, αν κ δεν ειμαι ο σουπερ κοινωνικος ανθρωπος, θεωρω οτι εχω γνωρισει πολλους ανθρωπους που εχουν ποιοτητα κ δεν ηταν των υλικων, με καποιο τροπο βρισκω κοσμο. την απαισιοδοξια που περιγραφεις, ακομα κ αν ειναι ο στατιστικος κανονας, δεν αισθανομαι να την ειδα στην πραξη να επηρεαζει αρνητικα τη ζωη μου. εχω τσακωθει με ανθρωπους, αλλα για αλλους λογους.