Originally Posted by
Fleur
ο εγκέφαλος μας παίζει όντως τρελλα παιχνίδια!! Μη μασάς! Ηδη το ότι με το ηρεμιστικό νιώθεις καλύτερα δεν σου λέει κάτι;;; αν ησουν πραγματι αρρωστος δεν θα σου πέρναγε.. ;) Σε καταλαβαίνω απόλυτα. εγω οταν το πρωτοεπαθα πριν ενα χρόνο περίπου (απριλη νομιζω) ημουν σε κατασταση πανικού...νομιζα οτι εχω καποια ανιατη ασθενεια και φυσικά μετα εκανα μια γυρα απο ΟΛΕΣ τις ειδικότητες. Αν μια εξεταση αιματος σε κανει να νιωσεις καλυτερα καντην αλλα σταματα εκει...γιατι μετά ειναι μεγαλή η κατηφόρα των εξετάσεων..Αυτόν τον φόβο που λες για την ασθενεια τον έχω και εγω..ανακαλυψα οτι ειναι ενα δείγμα μοναξιάς που νιωθω...(μετά απο "εσωτερικό ψαξιμο"). Εγω κανω και φαρμακευτική θεραπεια εδω και 2 και κατι μηνες και εχω δει διαφορα μεγάλη, μαζί ομως με ψυχοθεραπεια...εχουν ελλατωθει σχεδον εξαφανιστει οι κρισεις. Δηλαδη υπαρχει μια εκλογικευση του πραγματος που δεν υπηρχε πριν, μια ψυχραιμία. Παρεμπιπτόντως και εγω ήμουν καλύτερα το βραδυ, εμενα με επιανε ή με πιανει καμια φορά οταν γυριζω απο τη δουλεια και μεχρι τις 8 περιπου μια ανησυχια.
Υ.Γ. ειμαι κοριτσακι!!!