panikoyla ποτε θα κανεις την επεμβαση;;μολις ηραμησει το αποστημα;;
Printable View
panikoyla ποτε θα κανεις την επεμβαση;;μολις ηραμησει το αποστημα;;
Αυτο που κολαει τωρα?Εμενα θα με ενοιαζε να χασω λιγο αλλα δεν με απασχωλει πλεον το θεμα του βαρους μου αρκει να μην παρω αλλο.85 εφτασα .Παλια ειχα τρελα να χασω βαρος αλλα τωρα με εχω αποδεκτει ετσι οπως ειμαι και πιστευω οτι ειμαι πολυ κομματος.χαχαχα
Πενακι την τριτη στης 11.30 θα με πανε οι γονεις μου και θα με φερουν μηπως μου κανει ολικη νακρωση λολολολ.
αντε με το καλο να ηρεμησεις...δουλευεις αυτον τον καιρο για να ξεχνιεσαι;εγω ειμαι ανεργη 14 μηνες τωρα και τα εχω παιξει...ισως να μην παθαινα κρισεις αν ασχολιομουν με κατι...τωρα το εχω ριξει στο διαβασμα και στον διαλογισμο...ειμαστε νεοι πρεεπει να ζουμε ομορφα οχι να βασανιζομαστε ρε γαμωτο.....
Moνο οταν παω στον αλλο κομσο θα ηρεμησω.χαχαχα οχι οτι θελω να παω.Δεν δουλευω και εχω λαλισει εχω και παιδι πρεπει να δουλεψω εκανα 10 αιτησεις για καμαριερα τππτ.
να το χαιρεσαι το παιδακι σου...ειναι μικρουλι;;
ειναι 8 χρονων σευχαρηστω πολυ!τωρα πρεπει να παρω κουραγιο να τον διαβασω για αυριο και ο θεος βοηθος.
πού κολλάει αυτό με το βάρος θα εννοείς, ε?
όταν για 2 μέρες θα τρως μόνο γιαούρτι, θα το καταλάβεις.
γι' αυτό το είπα.
θα πεινάσεις.
είναι χειρότερο κ από δίαιτα.
γιατί αναγκαστικά δν μπορείς να φας.
δν το είπα για να σε προσβάλλω.
γιατί αλήθεια θα κάνεις ολική αναισθησία?
με τοπική ( ή τοπικές ) δν θα έχεις πρόβλημα.
κ στο λέω γιατί εγώ δν αντέχω τον σωματικό πόνο.
ρώτησε το γιατρό σου.
Εγω αντιθετα αντεχω λολ.μακαρι να χασω βαρος δεν θα με χαλασει καθολου βρε ακτος.και δεν μαρεσει και το γιαουρτι ρε γμτ :( να φανταστεις οτι οταν εκανα βελονισμο μου εβαζε περιπου 60 βελονες στο προωπο και δεν καταλαβενα χριστο και η βελονιστρια ειχε μηνει αφωνη.
εγω δεν αντεχω να νιωθω δυσφορια και ζαλαδες περισσοτερο.
Αλλα ενοειτε οτι δεν αντεχω και εναν πονο 2 χρονια που με κανει να παρω τα μουνα.