περαστικα και υπομονη θεμα χρονου ειναι τωρα!
Printable View
περαστικα και υπομονη θεμα χρονου ειναι τωρα!
ΤΥ ΤΥ :) carrie
Oι δόσεις που λες ότι παίρνεις είναι πράγματι πολύ μικρές για να φοβάσαι για εθισμό. Το έχω ρωτήσει και γω σε γιατρούς κατά καιρούς και μου το επιβεβαίωσαν, ότι δλδ τα 0,5 mg ας πούμε την μέρα κάθε τόσο, είναι αμελητέα ποσότητα κι ακίνδυνη. Και γω στα ζάναξ καταφεύγω όταν αρχίζει το πανηγύρι.
Γι΄αυτό λοιπόν μη φοβάσαι.
Οκ να σε καλα Βασιλη μου .Πολλες φορες παιρνω και 0.25 και εμ πιανουνε.
Αλήθεια?? Εγώ πάντως όταν έπαιρνα ζαναξ τα 0,25 δεν με πιάνανε, ήταν σαν να μην παίρνω...εδώ και τα 0,5 πολλές φορές σε έντονο άγχος δεν με πιάνανε....τώρα έχω αλλάξει σε lexotanil..
Εμενα με πιανουν αμεσως των 0.25 ευτυχως.
Panikoula, αφού σε πιάνουν και τα 0,25 mg μια χαρά είσαι.
(Κάνε και κανένα παρτάκι δλδ και να μας καλέσεις κιόλας..:cool:)
Δεν ξέρω αν τα lexotanil είναι πιο ισχυρά και αποτελεσματικά από τα ζάναξ, πάντως σε μένα λειτουργούν καλύτερα και πιο γρήγορα!!! :)
Τα λεξοτανιλ νομιζω ειναι πιο υσχηρα.Εγω ειμουν κατα των φαρμακων και μακαρι να μην χρειαζοταν να παρω ποτε καποια.
Τουλαχιστον πλεον δεν παθενω κρισεις και σταματησα τα αγχωλιτικα τα οποια επερνα 2 χρονια.
Πριν ενιωθα εντονη δυσφορια πηγαινε να με πιασει κρισουλα αλλα εκανα κατι ξεχαστικα και εφυγαν ολλα τα ασχημα συμπτωματα.Βεβαια με επιασε μια σουπερ διαροια αλλα οκ μεσα σε 1 ωρα εφυγαν ολα.
Μπορω να πω οτι παθενα τις πιο βαρβατες κρισεις παλιοτερα με χτυπουσαν κατω ουτε ανασα δεν μπρουσα να παρω μεχρι και 3 μερες.
Τωρα πλεον νιωθω σαν φυσιολογικος ανθρωπος επιτελους, εφυγαν ολα μονα τους.Ισως κρατανε 1-2 χρονια σε περιοδο εντονου αγχους και μετα φευγουν ολα αυτα.Υπομονη σε ολους!!:)
Kι εγώ ήμουν ανέκαθεν κατά των φαρμάκων και έλεγα ποτέ δεν θα πάρω αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά στην πορεία.. ; )
Tις πιο έντονες κρίσεις πανικού τις πάθαινα πέρυσι με πολύ άσχημα συμπτώματα, με έπιανε δύσπνοια, ταχυπαλμία, κάψιμο στο στήθος, δεν μπορούσα να κουνηθώ, σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή "πάει,τελείωσαν όλα,πεθαίνω".. πολύ άσχημες εμπειρίες....μετά με τα αγχολυτικά ελλατώθηκαν και άρχισε να υποχωρεί σιγά σιγά το άγχος...τώρα παίρνω μόνο όταν έχω έντονο άγχος και έχω να πάθω κρίση πανικού εδώ και κάνα δίμηνο!!!:) (και μακάρι βέβαια να συνεχιστεί αυτό και να μην ξαναπάθω!!!)
Παιρνεις ζαναξ η ανχωλιτηκα τωρα?Εγω παιρνω μονο οταν δεν παει αλλο μισο ζαναχ των 0.50 μγκ μια φορα την εβδομαδα.
Ποτε θα καθαρησει ο ργανισμος μου νιωθω ψιλοαποβλακωμενη χεεεχχ