Originally Posted by
linda
beauty,παρακολουθω τα θεματα σου απο την προηγουμενη εβδομαδα με μεγαλο ενδιαφερον.οποια ταμπελα κι αν εχουν βαλει οι ψυχιατροι σ'αυτο που περναει η κορη σου το προβλημα απ'οτι αντιλαμβανομαι τωρα ειναι οτι,εκεινη ειτε δε συνειδητοποιει τη σοβαροτητα της καταστασης ειτε οτι εχει παραιτηθει και δεν θελει να παλεψει.οταν ειμαστε σε αυτην τη φαση ειμαστε τοσο ευαλωτοι,που ψαχνουμε βοηθεια και αγκαλια μονο απο ατομα που ειμαστε σιγουροι οτι θα μας στηριξουν και θα δωσουν και αυτοι τις μαχες τους για μας.αγκαλιασε την κορη σου και πες της οτι νοιαζεσαι μονο γι'αυτην,και αν χρειαστει βοηθεια για οτιδηποτε να ερθει σε σενα.μην την επικρινεις μη σε νοιαζει για το κραυγαλεο ντυσιμο η για τον κοινωνικο διασυρμο,σε αυτη τη φαση.τωρα εχει προτεραιοτητα να εισαι αυτη που κατευναζει και συζηταει τους φοβους ωστε να μπει σε μια πορειανα αισθανθει ασφαλεια.ισως ειναι το πρωτο βημα.αναγνωριζω οτι θα πρεπει να ανησυχεις και να πονας παρα πολυ και καλα κανεις κατα την γνωμη μου και ψαχνεσαι τοσο μα τοσο πολυ.η κοπελα δε θα ειναι μονη της σ'αυτο
κι εγω δεν ημουν.ευτυχως ηταν μονιμως διπλα μου οι δικοι μου
ηταν η πολυτιμοτερη βοηθεια...