Δηλαδη αν θα πας στην Γερμανια θα σου κοψουν συνταξη?
Printable View
Δηλαδη αν θα πας στην Γερμανια θα σου κοψουν συνταξη?
Για πιο επιδομα λες γουαιτ?
Δεν πιστευω να ενοεις αναπηριας γιατι απο την στιγμη που ζουμε τσατρα πατρα σαν ολους τους αλλους,οδηγαμε,και γενικα μπορουμε και ζουμε οπως ολοι μεσα στην κοινωνια,δεν διακιουμαστε κανενα επιδομα.
Keep, για ποιά σύνταξη λες; Αυτή στη δίνουν λογικά μόνο αν έχεις ένσυμα. Που είδες εγώ να λέω για σύνταξη; Μόνο για επίδομα.
Πανικούλα δεν έχεις ψύχωση και δεν ξέρεις πως είναι να έχεις και να μην μπορείς να δουλέψεις οκ? Μέχρι και οι γιατροί το παραδέχονται, 67% αναπηρία, οπότε όποιος δεν έχει και μάλιστα να έχει και αρνητικά συμπτώματα, να μη μιλάει. Είναι σαν να λες σε ένα τυφλό δες.
Ρε συ μην αρπαζεσαι δεν ξερω τι εχεις κρισεις πανικου εχεις?
Αν βγαλεις τετοια συνταξη μετα δεν θα μπορεσεις να ξαναδουλεψεις ποτε απο οσο ακουσα.
Δεν είπα για σύνταξη εγώ.
Για επιδομα τι επιδομα με ενδιαφερει δνε καταλαβα πιο πανω τι γραφεις.
Οκ δεν ειπες συνταξη γραψε λαθος...θες επιδομα...πιστευεις οτι θα πας γερμανια και θα σου κοψουν ενα επιδομα?
Ναι θα μου κόψουν εννοείται. Πανικούλα άστο δεν καταλαβαίνεις.
Γιατι τι ειμαι χαζη?
Όχι απλά δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλα.
Αμα εχεις συνταξη μπορεις να δουλευψεις σε μαυρες δουλειες που εχει πολλλες και να ζησεις με ενα 1000 ευρο τον μηνα.
Ναι αλλα θα ξερει ολος ο κοσμος οτι εχουμε ψυχολογικα?Και γιατι να το ξερουν δλδ?Σε εμενα προσωπικα δεν φενεται οτι εχω προβλημα πρεπει να το μαθουνε?