Δεν θα πρεπε να υπάρχουν τέτοιες εικόνες πανικούλα, πόσο μάλλον να τις δείχνουμε. Ξεφτιλίζουν το γυναικείο φίλο με το να το κοροιδεύουνε.
Printable View
Δεν θα πρεπε να υπάρχουν τέτοιες εικόνες πανικούλα, πόσο μάλλον να τις δείχνουμε. Ξεφτιλίζουν το γυναικείο φίλο με το να το κοροιδεύουνε.
γιατι πρωτον δεν εχω τι να πω σε ψυχολογο, δε θα μου λυσει τα προβλημα μου, ουτε σχεση θα μου βρει που να ειναι τελεια, ουτε σπιτι και δουλεια στο εξωτερικο (αφου το να φυγω απο εδω μου εχει γινει εμμονη), ουτε θυματα για να ξεσπασω. δευτερον περασα απο 2 ψυχιατρους αναγκαστικα στο στρατο και τα ειδαμε κι εκει τα χαλια τους. και τριτον δε θελω να μπλεκω με ψυχοφαρμακα και να χασω τον εαυτο μου χειροτερα γιατι ηδη δε νιωθω για να κανω πολλα πραγματα. ειναι και το θεμα των κιλων που λεει η πανικουλα, αλλιως δειχνει ενας αντρας οταν χοντραινει, κι αλλιως μια γυναικα... η γυναικα οτι κι αν κανει παραμενει ελκυστικη κι ομορφη!
βαλεριανες κλπ το ειχα σκεφτει και στο παρελθον, ομως η ζωη που κανω ειναι τοσο random, τελειως απρογραμματιστη, αφου και δουλεια σταθερη να ειχα, παλι θα δυσκολευομουν να τη κρατησω...