-
Και με την βελονιστρια που μου κανε βελινισμο τσακωνομουνα εκει ειναι το περιεργο.Μου φαινοταν πολυ χαζη δεν ξερω γιατι αυτο μου περνουσε.
Και οποτε με εγδινε και μ κανε βελονισμο με κοιταγε καλα καλα λες και ειμαι κανενα αξιοθεατο μαζι με την νοσοκομα της.Και επεισης η συγκεκριμενη επειδη εκανα βελονισμο για να χασω βαρος κυριως με ειχε ρωτησει αν εχουμε και αλλους "χοντρους" στο σοι.Απο εκει και περα δεν μπορουσα να την σεβομαι αυτη την γυναικα.
Ελεος γιατροι ειναι αυτοι ρε παιδια?Τα εχει χασει ο κοσμος η ιδεα μου ειναι?
-
προσπαθησε να βρεις καποια δουλεια...μην τα παρατας ...Γινε ανεξαρτητη ..ποτε δεν ειναι αργα...Δειξε σε ολους πως παιρνεις την ζωη στα χερια σου και πως κανεις πραγματα για τον εαυτο σου...Για εμενα παρε αλλη μια γνωμη για το δοντι σου..και αν σου πει το ιδιο , κανε την θεραπεια...μεχρι να γιαννει τελειως η πληγη...Κανε λιγο υπομονη (αν και την σιχαινομαι αυτη την λεξη) και ολα καλα θα πανε...αλλα πρεπει να απασχολησεις τον εαυτο σου με κατι... ;) πιστεψε με ειναι το σημαντικοτερο...οσα περισσοτερα κανεις τοσο λιγοτερο προλαβαινεις να σκεφτεις!!!!!!
-
το ξερω βρε και το εχω δει και στην πραξη.αλλα οι συγκρουσεις παντα θα υπαρχουν και οταν συγρουομαι με καποιον νιωθω πολυ ασχημα και αισθανομαι οτι φταιω εγω.
σε αυτες τις περηπτωσεις φταιω?ενταξει με τους καθημερινους ανθρωπους π συναναστρεφομαι τα βρησκω αλλα οι γιατροι εχουν τρελλαθει δεν ξερουν να συμπεριφερονται τι γινεται?εχουν και αυτοι αγχος τι να σκεφτω?
θελω πολυ να ειμαι ανεξαρτητη αλλα και ετσι πιστευω οτι ειμαι αρκετα δυνατη που τα βγαζω περα με τοσα προβληματα αλλα οταν προκειται για προσβολες εις βαρος μου δεν ξερω πως ακρυβως να το χειρηστω.τελευταια τα καταφερνω ομως αλλα γιατι η μητερα μου να μην βλεπει οτι εχω βελτιωθει?παιζει μεγαλη σημασια για μενα η γνωμη της.για τους αλλους χεστικα οτι κιαν πιστευουνε αλλα η μανα μου?
-
Όλοι θα θυμώσουμε κάποιες φορές και θα τσακωθούμε ίσως, δίκαια ή άδικα. Είναι όμως πιο πιθανό να συμβεί, όταν είμαστε γενικά σε άσχημη διάθεση. Αντιθέτως, αν είμαστε σε ευχάριστη διάθεση, ακόμη και τις δυσάρεστες καταστάσεις τις αντιμετωπίζουμε πιο ήπια. Δίνουμε πιο εύκολα τόπο στην οργή.
Αν κάτι μας φταίει με μας τους ίδιους, με τη ζωή μας, με ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, τότε είμαστε πιο εύθικτοι και μπορεί πιο εύκολα να παρεξηγήσουμε κάποιον ή κάτι που είπε. Υπάρχουν άνθρωποι που, πράγματι, πηγαίνουν γυρεύοντας για καυγά.
Αν παρατηρήσουμε ότι τσακωνόμαστε πολύ συχνά και με διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φορά, τότε πιθανόν το πρόβλημα να είναι η δικιά μας συμπεριφορά. Δεν μπορεί όλοι να είναι εναντίον μας.
-
πανικουλα τα εχω περασει.Ειναι δυσκολο.Ποναει πολυ.Αλλα ειναι κατι που κραταει λιγεσ μερες.Ο πονος σου δημιουργει τον εκνευρισμο,δεν εισαι ετσι.
-
Επισης να ξερεισ οτι τετοιουσ προβληματισμους εχουν οι ευαισθητοι ανθρωποι.Οι αναισθητοι ουτε καν τα σκεφτονται
-
Oχι παιδια δεν τσακονομαι συχνα αλλα ουτε και οσο ενας ηρεμος ανθρωπος.Τσακονωμαι κανονικα οταν πρεπει.
Βρε παιδια εγω δεν ειμαι τοσο καλα ψυχολογικα επειδη ποναω συνεχεια και καπου.
Δεν αντεχω πια τοσο πονο σωματικο σημερα νιωθω ενταση στο κεφαλι και εχω παθει στον αυχενα ψυξη κατι που παθενω πολυ συχνα.
2 Χρονια με υσχηρα παυσηπονα ζω δεν αντεχω τετοιο πονο δεν ειναι δυνατον !Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.