Originally Posted by
flower123
Ειλικρινα πιστευω οτι κατι υπαρχει και μετα, δεν πιστευω οτι εμεις οι ανθρωποι γεννιομαστε για να καταληξουμε απλα στην ανυπαρξια. Κατι συμβαινει και μετα απλα κανεις μας δεν μπορει να ξερει... Εχει περασει ενας χρονος απο τοτε που συνεβη σε εμας αυτο με τον θειο μου αλλα ηταν πολυ ασχημο οπως εγινε, η θεια μου ειχε παθει σοκ,ειχε ανεβει πανω του προσπαθωντας με μαλαξεις να τον κανει να αναπνευσει για 40 λεπτα ,προφανως ηταν χαμενη υποθεση. Απο την ολη κατασταση της δημιουργηθηκαν αρκετα ψυχοσωματικα προβληματα, μουδιαζε το κεφαλι της,τα χερια της , ειχε αυπνιες για πολλους μηνες, την επιαναν κρισεις πανικου,κοιμουμουν μαζι της για καποιο καιρο γιατι δεν αντεχε το σπιτι αδειο και ειχε φοβιες,αισθανοταν ενοχικα που δεν τον εσωσε,εχασε υπερβολικα πολλα κιλα, και ολα αυτα απο τη στεναχωρια της.Βεβαια πολλα περασε και περναει ο μικρος.Γι αυτο σου ξαναλεω ,μπορω να φανταστω σε τι κατασταση βρισκεσαι, προσεχε τον εαυτο σου κατερινα μου, προσπαθησε να τον φροντιζεις οσο αντεχεις! Οσο για το αμα μας βλεπουν οι δικοι μας η οχι, εγω πιστευω ακραδαντα πως αυτο συμβαινει. Μπορει να ακουστω ανοητη η φαντασιοπληκτη ,αλλα τον πρωτο καιρο εβλεπα τον θειο μου στον υπνο μου σχεδον καθε μερα. Παντα τον εβλεπα να τριγυρναει στο σπιτι μας να μας λεει προσεχτε τον μικρο, μην κλαιτε δεν θελω κλαματα, και αλλοτε να παρατηρει ως φυλακας αγγελος την θεια μου...Λοιπον συγνωμη αμα ακουγομαι ως απλα μια κοπελα που στον υπνο της η φαντασια της καλπαζει αλλα εγω δεν θα το δω ποτε ετσι! Δεν πιστευω οτι ηταν η ''εννοια μου'' που μου ελεγαν... τιποτα δεν χανεται σε αυτο τον κοσμο, απλα αλλαζει μορφη! Γι αυτο οταν λεω οτι ο δικος σου Κωστας σε βλεπει ,σε ακουει ,σε προσεχει το πιστευω οσο δεν παει! Υπομονη χρειαζεται και ελπιζω με τον καιρο να ξαναβρεις τον εαυτο σου... Σε φιλω, δεν εισαι μονη σου...