Originally Posted by
KENO
απλα εναν λογο θελω παραπανω απ'τον εαυτο μου (γιατι νιωθω οτι δε μετραει και δε του αξιζει συνεχεια), και να βλεπω οτι θα εχει καποιο σιγουρο αποτελεσμα, αφου τοσοι πανε και ξαναγυρνανε. η διαφορα μας ειναι οτι εσυ πηγες για σπουδες (λογος αρκετα σημαντικος), και οταν σπουδαζεις σου ανοιγουν πορτες, βρισκεις να μεινεις καπου, και φυσικα οι σπουδες ειναι το κοινο για να κανεις ευκολα γνωριμιες με τους συμφοιτητες σου. εμενα ποιος θα με περιμενει εκει ? και πως θα κανω γνωριμιες, οταν κι εδω στην Ελλαδα δεν ειναι και το καλυτερο μου ? ξερω μονο αγγλικα, και ναι για καμια κωλοδουλεια με βλεπω παλι, σουπερ μαρκετ ή ντιλερ το καλυτερο. σκεφτομενος αυτα, κι αφου δεν αφησα καμια εγκυο ακομα να πεις κανω με το ζορι οικογενεια, καταλαβαινεις γιατι το εχω για αργοτερα. εκτος αν εβρισκα καποια που να θελει κι αυτη να φυγει, οποτε την κανουμε αυριο κι ολας και παμε εκει ξεκιναμε οικογενεια, ψαχνουμε και δουλεια και ξαναρχιζουμε τη ζωη μας οπως μας αξιζει. τεσπα μη το συνεχισουμε στο προσωπικο, ειπα δε το εκανα για μενα το θεμα αλλα γενικα.