Originally Posted by
helen25
Γεια σας :) Ούτε ξέρω και εγώ γιατί μου συμβαίνει αυτό... ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθεση ίσως, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την κριτική των ανθρώπων και την μνήμη τους, πιο πολύ από το θάνατο. Το πως θα με θυμούνται μια ζωή, Με κάνει να προσέχω τι λέω συνέχεια και να αποφεύγω διάφορες πράξεις, γιατί μισώ να κάνω λάθη, όχι για τους άλλους αλλά για μένα. Με τρελένει και κολλάνε στο μυαλό μου, για αυτό και προσπαθώ να κάνω μία ήρεμη ζωή, που θυμίζει λίγο πολύ απομόνωση αλλά και που δυστυχώς με πνίγει. Δεν με νοιάζει να πεθάνω, αλλά θέλω να έχω καθαρήσει πρώτα και να έχω το μυαλό μου ύσηχω, το πνεύμα μου, καθώς ποτέ δεν θα είμαι σίγουρη, αν θέλω ή δεν θέλω τελικά να δείξω αυτά που γράφω και ας ξεκινάω ενθουσιασμένη με όνειρα. Όμως όλο αυτό με ενοχλεί αφάνταστα γιατί γίνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο, μόνο και μόνο για να με ξαναστείλει στο μηδέν. Ο θάνατος γίνετε εμμονή και προτεραιότητα και η προσπάθειά μου ανώφελη και εγώ τότε προετοιμάζομε και όταν το πάρω απόφαση αρχίσω διαγράφω. Και τότε γίνομαι καλά. Με απογοητεύει πάρα πολύ να βλέπω το πόσο πολύ με ανακουφίζει το να μένω μόνη χωρίς τίποτα, και αυτό κρατάει λίγο χρονικό διάστημα, μετά πάλι ανυσηχία και άντε ξανά τα ίδια, σαν να μάζευα δυνάμεις για να ξαναζήσω αυτό το πράγμα. Είναι τρέλα. Με μπερδεύει στο να δω τι θέλω τελικά από την ζωή μου, να κλειστώ ή να ανοιχτώ; Να με προστατέψω ή να με εξαφανήσω και να με χαντακώσω. Θέλω να είμαι ασφαλείς ή νορμάλ; Δεν είμαι αόρατη, αλλά το κάνω μια χαρά με το να κρύβομαι συνέχεια. Σαν εγκλωβιζμένη με τάσης φυγείς 0.ο. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι τις σκέψεις για Θάνατο εγώ τις προκαλώ, είναι μία αδυναμία, αφού είναι το μόνο που μπορεί να με σταματήσει και να με εμποδίσει στα σχέδιά μου. Ή έστω απλά μία ακόμα δικαιολογία που χρεισιμοποιώ για να παραμείνω μυστικοπαθείς και να με μπλοκάρω με κάποιο τρόπο, μέχρι να με ξεμπλέξω από αυτά που ξαφνικά θεωρώ "προβλήματα". Δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους. Ούτε το κωδικό του λάπτοπ μου, αλλά ούτε τον εαυτό μου όταν κοιμάμαι, μήπως και παραμιλήσω στον ύπνο μου και πω κάτι που δεν θέλω, αν γινόταν αυτό θα με διέγραφα και μένα λολ. Κάποιες φορές με σοκάρω :D
Αυτοί είναι λίγοι από τους λόγους για τους οποίους δεν θα πήγαινα σε ομάδα, ίσως με πολύ μεγάλη πίεση... αλλά θα τα παρατούσα. Όπως όλα, το άγχος θα με σκότωνε. Αν και καταβάθος καταλάβαινω, πως αυτό είναι που χρειάζομαι, αν θέλω να συνεχίσω!
Είμαι ξεροκέφαλη!