Originally Posted by
gfa
Αυτό ακριβώς, δεν ζώ. Δεν είναι δυνατόν να κάθομαι και να είμαι έτσι τόσο χάλια, να βλέπω την ζωή μου να χάνεται μέρα με την μέρα ενώ εκέινη περνάει καλά. Τα σκέφτομαι και νευριάζω με τον εαυτό μου. Θέλω να βγώ έξω, να φύγουν όλες οι άσχημες σκέψεις να είμαι και πάλι καλά όπως ήμουν πριν. Δεν θέλω να με νοιάζει τίποτα, να ζω για εμένα και μόνο, να περνάω καλά. Δεν μπορώ όμως, δεν γίνεται να περάσει μέρα χωρίς να την σκεφτώ, χωρίς να την δω στον ύπνο μου.
Γιατί πρέπει να είναι όλα τόσο δύσκολα δηλαδή. Μπαίνοντας σε αυτό το φορουμ είδα οτι υπάρχουν και άλλα άτομα με παρόμοια ή και χειρότερα προβλήματα απο εμένα και ένιωσα κάπως καλύτερα που είδα οτι δεν είμαι μόνος, οτι επιτέλους έχω κάποιον να μιλήσω, να πω τον πόνο μου, κάποιον που με καταλαβαίνει. Θέλω να ξαναγίνω καλά , να ξαναγίνω όπως πρίν, το προσπαθώ δεν το αφήνω έτσι, αλλά είναι πολύ δύσκολο οταν έχεις συνέχεια κάτι να σε τραβάει πίσω. Να προσπαθείς να κάνεις ένα βήμα μπροστά αλλά όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα να σε τραβάνε πίσω.
Μακάρι δεν ξέρω, να γίνει κάτι μαγικό και να εξαφανιστούν όλα. Μακάρι να ξυπνήσω μια μέρα και να είναι όλα διαφορετικά. Μακάρι......